درگیری میان گروه‌های تحت حمایت ترکیه و آمریکا در سوریه

شنبه 11 مرداد 1399
12:50
درگیری میان گروه‌های تحت حمایت ترکیه و آمریکا در سوریه یک پایگاه خبری نزدیک به معارضان سوریه خبر داد که گروه‌‌های تروریستی تحت حمایت ترکیه با شبه‌نظامیان کُرد تحت حمایت آمریکا در سوریه درگیر شدند.

العالم - سوریه

پایگاه خبری گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه»، امروز (شنبه)، از درگیری میان گروه‌های گروه‌های تروریستی تحت حمایت ترکیه و شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» در شمال شرق سوریه خبر داد.

طبق این گزارش، این نیروها بامداد امروز در اطراف روستای «ام حرمله» در حومه «رأس العین» (شمال شرق سوریه-نزدیک به مرز ترکیه) با یکدیگر درگیر شدند.

موقعیت جغرافیایی محل درگیری

نیروهای دموکراتیک سوریه شبه‌نظامیان وابسته به نظامیان تروریست آمریکا هستند که در شرق و شمال شرق سوریه حضور دارند. روز گذشته یکی از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا خبر داد که فرمانده شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» با یک شرکت نفتی آمریکایی، قرارداد بسته‌اند.دولت سوریه بارها تأکید کرده است که این شبه‌نظامیان و عناصر تروریست آمریکا در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند، و به حضور غیرقانونی آنان پایان خواهد داد.
دیدبان در ادامه گزارش داد که در این درگیری از دو طرف از پرتابه و مسلسل سنگین استفاده کرده‌اند؛ اما تا به این لحظه شمار تلفات این درگیری مشخص نشده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کارتونیست یمنی؛ تصویرسازی «کمال شریف» از نقض آتش‌بس لبنان توسط سگ هار منطقه


کاریکاتور | گیر افتاده


جام جهانی 2026؛ برد پرگل ژاپن مقابل تونس


قلعه‌نویی: از فیفا گله کردیم نه شکایت


حمایت «نبیه بری» از توافق آتش بس و خروج نظامیان اسرائیلی از جنوب لبنان


آثار رهبر شهید انقلاب در نمایشگاه کتاب پکن


معاون ترامپ هم راهی سوئیس شد


تیم ملی کاراته بانوان ایران قهرمان آسیا شد


روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم