چهار کشته و 8 زخمی حاصل حمله ائتلاف سعودی به جنوب یمن

چهارشنبه 15 مرداد 1399
08:36
چهار کشته و 8 زخمی حاصل حمله ائتلاف سعودی به جنوب یمن منابع خبری سه‌شنبه شب گزارش دادند؛ در بمباران نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی در استان ضالع واقع در جنوب یمن چهار غیرنظامی کشته و هشت نفر زخمی شدند.

العالم- یمن

به گزارش ایرنا به نقل از المسیره، نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی منطقه‌ای در شهرستان قطعبه استان ضالع را بمباران کردند.

بنابر این گزارش، چهار غیرنظامی از جمله یک زن در این حمله کشته و هشت غیرنظامی نیز زخمی شدند.

از سوی دیگر، منابع نظامی یمن گزارش دادند که ائتلاف سعودی ظرف ۲۴ ساعت گذشته، ۹۹ بار آتش‌بس الحدیده را نقض کرده است.

عربستان با همراهی امارات متحده عربی، بحرین، سودان و آمریکا در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی- آمریکایی، تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد اما ظرف بیش از پنج سال گذشته به استثنای امارات و آمریکا، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند و ابوظبی نیز هم‌اکنون از یک همپیمان قدیمی به یک رقیب رو در روی ریاض در جنوب یمن تبدیل شده است.

از این رو کارشناسان مسایل منطقه معتقدند که دلیل اصلی حمله ائتلاف عربی- آمریکایی به سرکردگی سعودی‌ها به یمن، با هدف تسلط بر منابع غنی نفتی این کشور صورت گرفته است؛ حمله‌ای که تاکنون به قیمت شهادت دهها هزار یمنی مظلوم و ویرانی این کشور تمام شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نماینده ارشد آمریکایی: به جنگ علیه ایران پایان دهید


طوفان و سیل در ایندیانای آمریکا ۶ کشته بر جای گذاشت


درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا


حملات هوایی، توپخانه‌ای و فسفری رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان


هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی


5 زخمی در پی تیراندازی در دانشگاه ایالتی ویرجینیا


«غیرقابل پیروزی»؛ توصیف سناتور دموکرات از جنگ علیه ایران


یمن: در کنار حزب‌الله هستیم/ انتقاد از همدستی دولت بیروت و حکام عرب با اسرائیل


اعلام بی‌نیازی وزیر خارجه حکومت مستقر در افغانستان از مذاکره با مخالفان


دولت مستعفی یمن مدعی حمله موشکی انصارالله به شهر مأرب شد