حمله معترضان آمریکایی به مرکز پلیس پورتلند

شنبه 18 مرداد 1399
09:19
حمله معترضان آمریکایی به مرکز پلیس پورتلند معترضان آمریکایی ساکن شهر پورتلند ایالت اورگان ضمن برپایی تظاهرات در اعتراض به حضور نیروهای فدرال، به شدت با پلیس درگیر شدند.

العالم - آمریکا

به نقل از شبکه آمریکایی «ABC »، دیروز، جمعه شهر پورتلند ایالت اورگان شاهد برگزاری اعترضات خشونت آمیز صدها آمریکایی بود.

منابع محلی می‎گویند معترضان در جریان اعتراضات به یکی از مراکز پلیس و خودروهای نیروهای پلیس در شرق پورتلند حمله کردند.

بر اساس این گزارش، این اعترضات خشونت آمیز ساعاتی پس از درخواست شهردار پورتلند از معترضان برای ترک خیابان‌ها بالا گرفت.

منابع خبری گزارش دادند که در جریان این اعتراضات خشونت آمیز و درگیری بین پلیس و معترضان، شماری زخمی شدند.

اعترضات ساکنان پورتلند به استقرار نیروهای پلیس فدرال آمریکا در این شهر، از روز چهارشنبه گذشته آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

پورتلند در پی قتل جورج فلوید سیاه پوست آمریکایی به دست پلیس، شاهد اعتراضات گسترده علیه نژادپرستی و رفتارهای وحشیانه پلیس آمریکا بوده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد