مجلس جدید سوریه آغاز به کار کرد

دوشنبه 20 مرداد 1399
15:21
مجلس جدید سوریه آغاز به کار کرد سومین دوره مجلس ملی سوریه روز دوشنبه طی مراسمی با حضور ۲۵۰ نماینده منتخب مردم این کشور آغاز به ‌کار کرد.

العالم - سوریه

بشار اسد رییس جمهوری این کشور هفته گذشته فرمان تشکیل و افتتاح مجلس این کشور را به دنبال برگزاری انتخابات ۲۹ تیر ماه ۱۳۹۹ صادر کرده بود.

ریاست جلسات ابتدایی مجلس با رعایت پروتکل های بهداشتی بر عهده عبدالحمید اسعد الظاهر رییس سنی مجلس است تا انتخابات برای تعیین هیات رییسه برگزار شود.

در اولین جلسه از دور سوم مجلس سوریه ۱۲۵ نفر از نمایندگان بر اساس قانون اساسی قسم یاد کردند و نیمی دیگر از آنان فردا ( سه شنبه ) قسم یاد می کنند تا حافظ منافع و مصالح کشور بر اساس قانون اساسی باشند.

سومین انتخابات پارلمانی سوریه پس از آغاز بحران در این کشور (اسفند ۱۳۸۹) روز ۲۹ تیر امسال برگزار شد.

با گذشت بیش از ۱۰ سال از بحران سوریه تاکنون پنج انتخابات شامل دو انتخابات پارلمانی، دو انتخابات شوراهای محلی شهر و روستا (۲۰۱۱ و ۲۰۱۸) و یک انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده است و انتخابات مجلس ششمین انتخابات در این کشور در طول این مدت محسوب می شود.

انتخابات مجلس این دوره سوریه با شعارهای "رای تو حق توست"، " رای تو وظیفه توست" و"با صدا و رای خودت تفاوت را رقم بزن" در ۷ هزار و ۲۷۷ مرکز رای گیری با رقابت ۱۶۵۶ نامزد از جمله ۲۰۰ زن برای به دست آوردن ۲۵۰ کرسی مجلس سوریه برگزار شد.

انتخابات مجلس این دوره هرچند از لحاظ امنیتی نسبت به دوره‌های قبل شرایط نسبتا خوبی داشت اما شیوع بیماری «کرونا» دو بار برگزاری آن را به تاخیر انداخته بود.

مرحله اول انتخابات مجلس سوریه قرار بود دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ (۱۳ آوریل ۲۰۲۰ ) برگزار شود که به دستور اسد رییس جمهوری این کشور و به دلیل شیوع کرونا به ۳۱ اردیبهشت (بیستم ماه می ۲۰۲۰) موکول شد، ولی بار دیگر این انتخابات به تعویق افتاد و در نهایت روز یکشنبه (۲۹ تیر ماه ۱۳۹۹) برگزار شد.

انتخابات مجلس سوریه هر چهار سال و ریاست جمهوری هر هفت سال یک بار برگزار می شود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.