شورای همکاری تهدیدات ترکیه علیه امارات را محکوم کرد

چهارشنبه 22 مرداد 1399
11:23
شورای همکاری تهدیدات ترکیه علیه امارات را محکوم کرد دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس تهدیدات مقامات ترکیه علیه امارات را محکوم و تأکید کرد که امنیت کشورهای عضو این شورا جزئی جدایی‌ناپذیر از یکدیگر است.

العالم- ترکیه

«نایف فلاح مبارک الحجرف» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس در دیدار با «اردوغان کوک» سفیر ترکیه در عربستان سعودی، تهدیدات ترکیه علیه امارات را محکوم کرد.

الحجرف بر علاقه‌مندی شورای همکاری برای حفظ امنیت و ثبات منطقه و توسعه روابط با کشورهای همسایه به منظور تحقق منافع مشترک بر اساس احترام به حاکمیت کشورها و عدم مداخله در امور داخلی این کشورها و نیز پایبندی به اصل قانون بین‌المللی و منشور سازمان ملل در خصوص حل مسالمت‌آمیز اختلافات و عدم استفاده از زور و تهدید، تأکید کرد.

به نوشته روزنامه «رأی‌الیوم»، دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس همچنین تهدیدات و اظهارات برخی مقامات ترکیه علیه امارات را محکوم کرد و گفت که امنیت کشورهای عضو شورای همکاری بر اساس اصل دفاع مشترک، جزئی جدایی‌ناپذیر از یکدیگر است.

وی پایبندی شورای همکاری برای حفظ امنیت عربی و مخالفت با دخالت‌های خارجی در امور داخلی کشورهای عربی را مورد تأکید قرار داد.

وزیر دفاع ترکیه اخیرا در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره با کوچک خواندن امارات و اشاره به اقدامات این کشور در لیبی و سوریه تهدید کرده بود که آنکارا در زمان و مکان مناسب امارات را به سزای اعمالش خواهد رساند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

خدمات شهید لاریجانی تا سال‌ها الگوی درخشان برای کارگزاران ایران اسلامی خواهد بود


حمله موشکی از جنوب لبنان به سمت منطقه الجلیل


ترامپ در حال تحقیق درباره عقب‌نشینی مقابل ایران است


جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند


انتقاد چین از سیاسی‌سازی تجارت و انرژی جهانی توسط آمریکا


الجزیره: پروازهای خارجی فرودگاه امام خمینی هم بزودی از سر گرفته می‌شود


ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند