انصارالله: عربستان و امارات حلقه زنجیره صهیونیسم در منطقه هستند

جمعه 24 مرداد 1399
08:45
انصارالله: عربستان و امارات حلقه زنجیره صهیونیسم در منطقه هستند سخنگوی انصارالله یمن پنجشنبه شب در واکنش به عادی‌سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی، گفت: عربستان و امارات دو حلقه از زنجیره طرح صهیونیسم در منطقه هستند.

العالم - یمن

محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن اظهارداشت: آنچه امروز در یمن در جریان است، ارتباط مستقیم با خدمت به رژیم دشمن اسرائیلی دارد و فصل الخطاب در منطقه، پایبندی به مسأله فلسطین است.

سخنگوی انصارالله گفت: نقش ارتباط با دشمن بر ما مخفی نبود و از برخی همپیمانان امارات در یمن درباره ارتباط‌های امارات با دشمن صهیونیست شنیده بودیم.

وی اعلام کرد: توافق امارات و رژیم صهیونیستی اقدامی تنش آفرین است و آنچه غیرعلنی بود را علنی ساخت و ثابت کرد که دشمن صهیونیستی-آمریکایی به تخریب منطقه ادامه می‌دهد.

عبدالسلام این اقدام را تبلیغات انتخاباتی آمریکا عنوان کرد و گفت: مردم ما موضعی آشکار و عملی در قبال فلسطین دارند و به مردم خود می‌گوییم که ببینید که حامیان آمریکا و اسرائیل کجا هستند.

وی گفت: این توافق علیه ایران نیست؛ بلکه علیه امت عربی و اسلامی است. محور مقاومت ثابت کرد که در کنار ملت فلسطین ایستاده است.

از سوی دیگر «ضیف الله الشامی» وزیر اطلاع‌رسانی دولت نجات ملی یمن نیز اعلام کرد که توافقنامه رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی لکه ننگی است که هر کسی که خون عربی در رگ‌هایش باشد آن را تقبیح می‌کند.

شورای عالی سیاسی یمن نیز خواستار پایان مبادلات تجاری با امارات متحده عربی به عنوان اقدامی عملی برای جرم شناختن این خیانت شد.

شورای عالی سیاسی یمن افزوده است: پیوستن امارات متحده عربی به ائتلاف آمریکایی- سعودی علیه یمن، مؤید این واقعیت است که حمله به یمن در راستای اجرای نقشه‌های اسرائیل و آمریکا صورت گرفت.

احزاب و قبایل یمنی نیز توافق امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط را محکوم کردند.

پیش از این نیز شماری از مقام‌ها و احزاب فلسطینی به توافق میان امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط واکنش تند نشان داده بودند.

سران سعودی و امارات در سال‌های اخیر برای ارتباط با صهیونیست‌ها تلاش‌های زیادی کرده‌اند که با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» در آمریکا در سال ۲۰۱۵ میلادی این روند سرعت بیشتری به خود گرفته است.

ریاض و ابوظبی به دنبال آن هستند که قبل از پایان یافتن دوره ریاست جمهوری ترامپ، به رابطه با اسرائیل دست یابند؛ زیرا در اصل این رابطه، شخص ترامپ قرار دارد و معلوم نیست که وی دوباره به عنوان رییس جمهوری آمریکا انتخاب شود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید