قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز ۹۹/۰۵/۲۵

شنبه 25 مرداد 1399
12:31
قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز ۹۹/۰۵/۲۵ هم‌اکنون در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸عیار هرگرم یک میلیون و ۲۳ هزار تومان، قیمت دلار ۲۲ هزار و ۴۰۰ تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید ۱۰ میلیون و ۷۴۰ هزار تومان است.

العالم - ایران

هم اکنون در بازار داخلی قیمت طلای 18عیار هر گرم یک میلیون و 23 هزار تومان، قیمت دلار 22 هزار و 400 تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 10 میلیون و 740 هزار تومان و قیمت سکه طرح قدیم 10 میلیون و 200 هزار تومان است.

همچنین در بازار سبزه‌میدان، قیمت نیم‌سکه بهار آزادی 5میلیون و 330 هزار تومان، ربع‌سکه بهار آزادی 3 میلیون و 30 هزار تومان و سکه گرمی یک‌میلیون و 650 هزار تومان تعیین شده است و به فروش می‌رسد.

قیمت هر گرم طلای 18عیار هم یک میلیون و 23 هزار تومان، هرگرم طلای 24عیار یک‌میلیون و 361 هزار تومان و هر مثقال طلا 4میلیون و 431 هزار تومان ارزش‌گذاری شده است، ضمن آنکه هر اونس طلا در بازارهای جهانی با قیمت 1945 دلار معامله می‌شود.

در حالی که رشد سوددهی اوراق قرضه خزانه داری آمریکا و تداوم بن بست در مذاکرات بسته محرک مالی آمریکا موجب کاهش اشتها برای حضور در بازار طلا شده است، قیمت فلز زرد روز جمعه شاهد کاهش بود و در مسیر ثبت بدترین عملکرد هفتگی از ماه مارس قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا در پایان معاملات دیروز با 0.44 درصد کاهش به 1945 دلار و 12 سنت رسید. قیمت هر اونس طلا در پایان معاملات آتی دیروز برای تحویل در ماه دسامبر با 1.05 درصد کاهش به 1949 دلار و 80 سنت رسید.

پس از رسیدن به رقم بی سابقه 2077 دلار و 50 سنت در روز 7 اوت و 9 هفته افزایشی متوالی، قیمت طلا در این هفته شاهد کاهش 4.5 درصدی بود.

انتشار آمارهای ضعیف اقتصادی از جمله آمارهای ناامیدکننده از میزان خرده فروشی در آمریکا نیز نتوانست به تقویت قیمت طلا در این هفته کمک کند.

میزان سوددهی اوراق قرضه ده ساله دولت آمریکا به نزدیکی بالاترین رقم های 7 هفته گذشته رسیده و امیدها به نهایی شدن دور جدید اقدامات محرک مالی دولت آمریکا به دلیل مخالفت کنگره کمرنگ شده است.

افزایش سوددهی اوراق قرضه موجب بالا رفتن هزینه فرصت سرمایه گذاری در بازارهای امنی نظیر بازار طلا می شود. قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون بیش از 28 درصد رشد داشته است.

در بازار آزاد هم‌اکنون قیمت دلار با کاهش نسبت به روز کاری قبل 22 هزار و 400 تومان، یورو 26 هزار و 200 تومان و درهم امارات 6 هزار و 200 تومان اعلام شده است.

صرافی‌های بانک‌ها امروز شنبه قیمت دلار را برای فروش به مردم با ثبات نسبت به قیمت‌های پایانی روز کاری قبل 22 هزار و 50 تومان اعلام کرده‌اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت 21 هزار و 950 تومان خریداری می‌کنند.

طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها نیز بدون تغییر نسبت به قیمت‌های پایانی روز کاری قبل 26 هزار تومان اعلام شده است؛ قیمت خرید یورو در این صرافی‌ها 25 هزار و 900 تومان درج شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است


برآورد ارتش اسرائیل از بازسازی شبکه اطلاعاتی حزب‌الله در برابر «خط زرد» در جنوب لبنان