ذوق‌زدگی ریاض از تروریستی نامیدن حزب‌الله توسط لیتوانی

شنبه 25 مرداد 1399
14:56
ذوق‌زدگی ریاض از تروریستی نامیدن حزب‌الله توسط لیتوانی تروریستی اعلام کردن جنبش حزب‌الله لبنان توسط لیتوانی مورد استقبال وزارت خارجه عربستان سعودی قرار گرفت.

العالم- عربستان سعودی

وزارت خارجه عربستان سعودی از تروریستی خواندن حزب‌الله توسط لیتوانی و ممانعت از ورود اعضای این جنبش به خاک لیتوانی استقبال کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عربستان سعودی "واس"، وزارت خارجه این کشور مدعی شد : "این اقدام لیتوانی میزان درک جامعه بین‌الملل نسبت به خطرات (جنبش) تروریستی حزب‌الله برای امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی را نشان می‌دهد."

به دنبال تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی، لیتوانی پنجشنبه هفته گذشته اعلام کرد که شاخه سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان را به عنوان «سازمان تروریستی» می‌شناسد.

دولت لیتوانی همچنین ورود به شرکت‌های و افراد وابسته به حزب الله لبنان به این کشور اروپایی را ممنوع اعلام کرد.

اقدام لیتوانی در حالی انجام شد که دولت آلمان اوایل اردیبهشت ماه سال جاری در اقدامی که با حمایت رژیم صهیونیستی و آمریکا مواجه شد، حزب‌الله لبنان را "سازمان تروریستی" اعلام و فعالیت آن در خاک این کشور را ممنوع کرده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب


ارتش: وفاداری به میهن و فرمانبرداری از ولایت فقیه کلید عبور از بن‌بست‌هاست


ویدئو گرافیک| ارتفاعات علی ‌الطاهر – دژِ مقاومت در جنوب لبنان/ با زیرنویس فارسی


خبرهایی از حمله موشکی یمن به مواضع عربستان در جازان


رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله لبنان شد


حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق روستایی شمال یمن


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس به ریاست الحیه با رئیس دستگاه اطلاعات مصر


دفتر حفاظت از منافع ایران در قاهره: حمله به مدرسه میناب نقض صریح حقوق بین‌الملل است