ذوق زدگی گزارشگران اسرائیلی از کنار برج خلیفه دبی

شنبه 25 مرداد 1399
16:29
در اولین اقدامات پس از توافق میان امارات و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابط، دو خبرنگار صهیونیست برای اولین بار به صورت علنی از مقابل برج خلیفه دبی گزارش تهیه کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

در پی توافق امارات و رژیم صهیونیستی برای «عادی‌سازی کامل روابط»، دو خبرنگار صهیونیست برای اولین بار گزارش خود را از روبروی برج خلیفه در دُبی امارات عربی متحده مخابره کردند.

بر اساس گزارش «القدس العربی»، بخشی از گزارش خبرنگاران صهیونیست «روعی کایس» و «دورون هِرمان» از دبی در تلویزیون رژیم صهیونیستی پخش شده و قرار است که این گزارش به صورت کامل پخش شود.

کایس در گزارش خود به بیان ویژگی‌های برج ۸۰۰ متری خلیفه می‌پردازد و آن را نماد قدرت دبی می‌داند.

همزمان گزارشگر کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم شور و شعف خود را از اینکه به عنوان اولین خبرنگار صهیونیست –که به صورت علنی پس از توافق اخیر- از امارات گزارش مخابره می‌کند، نشان می‌دهد.

از سوی دیگر روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نوشت، شرکت‌های گردشگری صهیونیست تماس‌هایی از همتایان اماراتی خود داشته‌اند و آنها برای استقبال از گردشگران صهیونیست در ابوظبی و دبی اعلام آمادگی کرده‌اند.

این روزنامه ادامه داد، گردشگران صهیونیست پیش‌تر به گذرنامه‌های خارجی به امارات سفر می‌کرده‌اند زیرا روابط رسمی میان دو طرف وجود نداشت.

آمریکا هفته گذشته از توافق رسمی میان امارات و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی کامل روابط خبر داد و این موضوع با اعتراض‌های گسترده روبرو شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»