تصویری تلخ از مسی که سر و صدا به‌پا کرد

شنبه 25 مرداد 1399
18:10
تصویری تلخ از مسی که سر و صدا به‌پا کرد تصویری از مهاجم بارسلونا در جریان دیدار برابر بایرن مونیخ منتشر شد که سر و صدای زیادی به پا کرد.

العالم- اروپا

بارسلونا دوباره ناامید کننده ظاهر شد و برای پنجمین سال پیاپی بدون این که به فینال برسد از لیگ قهرمانان اروپا حذف شد. با این حال شکست دیشب (جمعه) تلخ‌تر از همه بود. بایرن مونیخ با نتیجه ۸ بر ۲ آبی اناری‌ها را تحقیر کرد. این باخت برای تیم کاتالانی تکان دهنده بود. لیونل مسی نتوانست برای نجات تیمش از این سقوط کاری کند.

پس از بازی تلویزیون اسپانیا تصویری را از جلوی رختکن بارسلونا منتشر کرد که سر و صدای زیادی به پا کرد. در این عکس مسی دیده می‌شود که کاملا ناامید و غمگین در تنهایی نشسته است. این تصویر را مارک آندره تراشتگن تکمیل می‌کند که جلوی در ایستاده و به نظر می‌رسد دروازه‌بان آلمانی هم توضیحی برای این شکست تلخ ندارد. نکته عجیب این‌جاست این صحنه به زمانی برمی‌گردد که هنوز نتیجه ۴ بر یک بود و تصور بازگشت در آن زمان هم سخت و شاید غیرممکن بود.

شکست ۸ بر ۲ مقابل بایرن سنگین‌ترین باخت دوران ورزشی مسی بود. پیش از این ستاره آرژانتینی در سال ۲۰۰۹ به همراه تیم ملی کشورش ۶ بر یک مغلوب بولیوی شده بود.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

اتحادیه اروپا ۵ فرد کلیدی در حوزه صنایع دفاعی روسیه را تحریم کرد


چین به دنبال تجهیز نیروهای خود به استانداردهای پیشرفته جهانی


عزم ایران برای تقویت پیوندهای اقتصادی با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا


زخمی شدن یک سرباز ارتش لبنان توسط رژیم صهیونیستی


افزایش سهم تجارت ایران و هند در دستور کار وزارت صمت


تشدید اختلال روانی و خودکشی۶۶ نظامی ارتش اشغالگر +فیلم


۳۰۰ کودک در ۳۰۰ روز؛ گزارش یونیسف از شهادت روزانه کودکان غزه در دوران آتش‌بس


نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها جنگ با ایران را عامل بی‌ثباتی خاورمیانه می‌دانند


تحلیل روزنامه پاکستانی؛ رئیس‌جمهور آمریکا و اسلاف او درک درستی از مسائل جهانی ندارند


هشدار دیلی‌تلگراف؛ جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران یک اشتباه تاریخی است