خبر فوری:

رسانه‌های عبری‌زبان: سعودی نقشی محوری در پیوند امارات با اسرائیل داشت

يکشنبه 26 مرداد 1399
21:35
رسانه‌های عبری‌زبان: سعودی نقشی محوری در پیوند امارات با اسرائیل داشت رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند: در نشست رئیس موساد طی هفته گذشته که به توافق کامل عادی‌سازی میان ابوظبی و تل‌آویو ختم شد، همچنین نمایندگانی از خاندان پادشاهی سعودی حضور داشتند.

العالم- فلسطین اشغالی

این رسانه‌ها افزودند "ارزیابی‌ها حاکی‌ست که عربستان سعودی نقشی محوری در پیوند دادن امارات و اسرائیل داشته و شاید سعودی ساقدوش واقعی( این پیوند) است."

در همین راستا، روزنامه عبری‌زبان "یدیعوت آحارونوت" نوشت: "بزرگ‌ترین طرح اسرائیل حرکت به سمت برقراری روابط با عربستان سعودی است."

این روزنامه به نقل از مقام بلندپایه، که در تماس‌ها با امارات مشارکت داشت، نوشت: "امیداوریم که این دستاورد با امارات همچنین به توافق با عربستان سعودی منجر شود. این بزرگ‌ترین طرح و بلندپروازی‌های ما بوده و امروز هم اینگونه به نظر می‌رسد."

واشنگتن، ابوظبی و تل‌آویو در بیانیه‌ای مشترک روز پنجشنبه (۲۳ مرداد/ ۱۳ اوت) اعلام کردند به توافقی برای عادی‌سازی روابط میان امارات و اسرائیل دست پیدا کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر علوم برای شرکت در اجلاس سازمان اکو وارد اسلام‌آباد شد


پیام تسلیت نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان در پی شهادت مولوی محمد انور ریگی امام جمعه مسجد علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) میرجاوه


هلاکت تعدادی سرباز در هدف قرار گرفتن مجتمع محل استقرار نیروهای ارتش تروریست و کودک‌کش آمریکا در منطقه‌ی الرُکبان اردن


زیرساخت مرکزی داده‌های شرکت آمریکایی آمازون در بحرین با چند فروند موشک کروز مورد هجوم قرار گرفت


اطلاعیه شماره ۳۸ ارتش/ جنگنده اف ۱۵ دشمن مورد هدف قرار گرفت


سه پایگاه مهم آمریکا در کویت، هدف حملات ارتش قرار گرفت


تشییع پیکر شهدای شناسایی‌شده مدرسه شجره طیبه میناب در روز چهارشنبه


تا زمانی که شرارت‌های آمریکا در منطقه ادامه دارد، تنگه هرمز بسته است


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: سامانه‌ها و پدافند هوایی آمریکا در بحرین هدف قرا گرفتند


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:رادارها و سامانه‌های دریافت ماهواره‌ای آمریکا در کویت منهدم شدند