در گفتگو با العالم مطرح شد؛

نزاع قدرت در رژیم اشغالگر و فریب گانتس توسط نتانیاهو

سه شنبه 28 مرداد 1399
22:36
عضو دفتر سیاسی جبهه مبارزه مردمی فلسطین تاکید کرد که اینک راستگرایان افراطی رژیم اشغالگر بر امور مسلط هستند و کنیست امروز از آنها دستور می گیرد و این همان شیوه و سیاست دیکتاتورمآبانه نتانیاهو است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

فضل طهطوب در گفتگو با شبکه خبری العالم در برنامه "ضیف و حوار" گفت: جریان سکولار رژیم اشغالگر از عرصه سیاسی کنار گذاشته شد. نتانیاهو اینک از طریق تکیه بر افراد نزدیک به خود، بخاطر ترس از پرونده های فساد، به عنوان یک دیکتاتور در رژیم اشغالگر عمل می کند.

وی افزود: نتانیاهو به عنوان یک تاکتیک، بنی گانتس را به سمت خود جذب کرد تا بتواند مرحله نخست انتخابات را به مرحله اجرا درآورد.

عضو دفتر سیاسی جبهه مبارزه مردمی فلسطین ادامه داد: نتانیاهو همچنین توانست ژنرال ها را نیز به سمت خود جذب کند و این امر موضع آنها به عنوان مخالفان را تضعیف کرد؛ زیرا اسراییلی ها دیگر نمی توانند آنها را بپذیرند؛ و این نزاع ها در رژیم اشغالگر پیش از این بی سابقه بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند


برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با حضور میلیون ها عزادار در کربلای معلی + فیلم


راهپیمایی اربعین؛ جلوه اتحاد ایرانیان و نماد مبارزه با استکبار


ادامه مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له