پس از برگزاری نشست بروکسل؛

چارلز میشل: اروپا بلاروس را تحریم می‌کند

چهارشنبه 29 مرداد 1399
21:08
چارلز میشل: اروپا بلاروس را تحریم می‌کند رئیس شورای اروپا پس از برگزاری نشست سران اتحادیه اروپا اعلام کرد: بروکسل نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری بلاروس را به رسمیت نمی‌شناسد.

العالم - اروپا

«چارلز میشل» رئیس شورای اروپا امروز چهارشنبه پس از برگزاری نشست سران اتحادیه اروپا در خصوص بلاروس اعلام کرد: اتحادیه اروپا نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری بلاروس را به رسمیت نمی‌شناسد.

رئیس شورای اروپا در این خصوص گفت: اتحادیه اروپا به‌زودی تحریم‌هایی را در ارتباط با افراد دخیل در این انتخابات و عاملان سرکوب مخالفان طی تظاهرات در این کشور اعمال خواهد کرد.

وی در این باره اضافه کرد: اتحادیه اروپا به‌زودی تحریم‌هایی را بر شماری از افراد دخیل در خشونت، سرکوب و دستکاری انتخاباتی اعلام می‌کند.

گفتنی است، تجمعات اعتراض آمیز از چند روز پیش و به دنبال اعتراض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری این کشور و پیروزی «الکساندر لوکاشنکو» آغاز شد و تا کنون نزدیک به ۷ هزار معترض بازداشت و صدها نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: آتش‌بس برقرار است و ما با طرفین مذاکرات در ارتباط هستیم


سی‌ان‌ان: ایران، محور مذاکرات ترامپ و شی بود


غرفه ایران در بازار فیلم جشنواره کن به نام کودکان میناب مزین شد


ضربه به همگرایی آسیا از اهداف آمریکا و صهیون از حمله به ایران


راهزنی‌های دریایی ارتش تروریستی آمریکا و زیر پا نهادن قواعد حقوقی بین‌المللی 


اعلام زمان امتحانات نهایی مدارس پس از عادی‌شدن شرایط؛ ۱۵۰۰ واحد آموزشی در جنگ آسیب دید


رتبه‌های برتر اوپک اعلام شد/ عربستان و ایران در صدر جدول تولیدکنندگان نفت


عراقچی خطاب به نماینده امارات: شما شریک فعال تجاوز به ایران بودید


پزشکیان: هدف قرار دادن اماکن ورزشی نشان‌دهنده دشمنی با عزت و سربلندی ملت ایران است


تداوم فعالیت بیمارستان‌های تهران در ارائه خدمات پزشکی با وجود حملات ترکیبی اسرائیل و آمریکا