تروریستهای بوکوحرام 12 غیر نظامی را کشتند

چهارشنبه 29 مرداد 1399
22:07
تروریستهای بوکوحرام 12 غیر نظامی را کشتند
در اقدام تروریستی دیگر از سوی عناصر بوکوحرام 12 غیرنظامی در یک منطقه مرزی کشته شده و چند پرسنل نظامی ربوده شدند.

العالم - آفریقا

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» به نقل از منابع محلی، تروریست های بوکوحرام در حمله به شهرستانی در شمال شرقی ایالت بورنو در بعد از ظهر سه شنبه 12 غیر نظامی را کشتند. این شهرستان که مورد حمله بوکوحرام قرار گرفت «کوکاوا» نام دارد و در مرز این کشور با چاد و نیجر واقع است. این حادثه به دلیل قطع تسهیلات مخابراتی در منطقه روز چهارشنبه رسانه ای شد.

یکی از نیروهای امنیتی نیجریه در تشریح این حادثه گفت که چند پرسنل نظامی نیز در حمله بوکوحرام ربوده شدند.

به دلیل حملات گسترده بوکوحرام در یک دهه گذشته و یورش به شمال شرقی این کشور تاکنون بیش از 50 هزار غیرنظامی و نیروهای امنیتی در نیجریه کشته شده و حدود 3 میلیون نفر نیز آواره شده اند.

بوکوحرام یک گروه مسلح نیجریه‌ای است که در ژانویه ۲۰۰۲ اعلام موجودیت کرده است. این گروه در ماه مارس سال ۲۰۱۵ ارتباط خود با سازمان تروریستی داعش را اعلام کرد. در حالیکه ارتش نیجریه مدعی غلبه بر عناصر بوکوحرام است اما این تروریست‌ها غالبا در نقاط مختلف این کشور و به دلیل ضعف دولت مرکزی دست به حملات تروریستی میزنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است