داماد ترامپ: به دنبال صلح با ایران هستیم!

پنج‌شنبه 30 مرداد 1399
12:49
داماد ترامپ: به دنبال صلح با ایران هستیم! مشاور ارشد رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه واشنگتن به دنبال رسیدن به صلح با تهران است، گفت اگر ترامپ مجدداً در انتخابات پیروز شود با رئیس‌جمهور ایران دیدار می‌کند.

العالم - آمریکا

در حالی که اکثر مقام‌های دولت واشنگتن در هفته‌های اخیر تندترین اظهارات را علیه جمهوری اسلامی ایران به زبان راندند، «جارد کوشنر» مشاور ارشد و داماد رئیس‌جمهور آمریکا سعی کرد چهره‌ای ملایم‌تر از دیگران به تهران نشان دهد.

کوشنر در مصاحبه با شبکه «صدای آمریکا» مدعی شد اگر «دونالد ترامپ» برای دومین دور ریاست‌جمهوری به پیروزی برسد، وارد مذاکرات صلح با تهران می‌شود.

به نوشته وبگاه این شبکه، کوشنر با تکرار ادعای تمایل واشنگتن برای رسیدن به صلح با تهران، گفت ترامپ می‌خواهد در دور بعدی ریاست‌جمهوری خود با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور و دیگر مسئولان ایرانی دیدار کند.

بر این اساس، وی با لحنی فریبنده درباره لزوم تلاش تهران و واشنگتن برای رسیدن به صلح، ادعا کرد: «به رئیس‌جمهور روحانی می‌گویم که اکنون زمان حرکت منطقه به سمت جلو است. بیایید در مناقشات گذشته گرفتار نشویم. زمان آن است که مردم گرد هم بیایند و صلح کنیم».

مشاور ارشد ترامپ در ادامه ادعاهای خود افزود: «صلح، چیزی نجیب است. چیز خوب و بسیار مهمی است، اگر بخواهیم جهانی داشته باشیم که همگان در آن بتوانند فرصت‌های اقتصادی برای زندگی بهتر از والدینشان داشته باشند. رئیس‌جمهور ترامپ تمایل به گفت‌وگو دارد. او می‌خواهد [با سران ایران] دیدار کند».

در حالی که ایران بارها تاکید کرده انرژی هسته‌ای را برای مصارف مسالمت‌آمیز از جمله تولید برق و مسائل پزشکی نیاز دارد، اما کوشنر مجدداً مدعی شد: «اگر توافق واقعی وجود داشته باشد که تسلیحات اتمی روی میز نباشد و بتوانیم اطمینان حاصل کنیم که منجر به خاورمیانه‌ای مرفه‌تر می‌شود، معتقدم که آنگاه رئیس‌جمهور ترامپ [پشت میز مذاکره] می‌نشیند و درباره آن صحبت می‌کند».

دولت آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای برجام در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» و یا ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه روی آورده است.

با این وجود، دونالد ترامپ که وعده می‌داد با اجرای سیاست‌های سختگیرانه علیه ایران می‌تواند این کشور را برای عقد توافقی بهتر پای میز مذاکره بیاورد به دلیل ناکام ماندن برنامه‌هایش در قبال ایران علی‌رغم تشدید تنش‌ها، در آمریکا تحت فشار قرار گرفته است.

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا بامداد یکشنبه ضمن اذعان به اینکه از شکست خوردن قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت آگاهی داشتند، از تلاش برای احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران خبر داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاح‌شان حقیقت است


انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید