تحریم‌های جدید آمریکا علیه سوریه

پنج‌شنبه 30 مرداد 1399
17:07
تحریم‌های جدید آمریکا علیه سوریه واشنگتن، شش تحریم جدید علیه برخی حامیان نظامی، دولتی و مالی رئیس‌جمهور سوریه وضع کرد.

العالم- آمریکا

واشنگتن،‌ امروز (پنجشنبه)، تحریم‌های جدیدی علیه حامیان نظامی، دولتی و مالی «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه وضع کرد.

به گزارش پایگاه خبری «الحدث»، در تحریم‌های جدید، نام «لونا الشبل» مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور سوریه به فهرست‌ تحریم‌های آمریکا افزود شد.

در این گزارش همچنین اشاره شده است که «یاسر ابراهیم» دستیار رئیس‌جمهور سوریه به دلیل فعالیت‌های تجاری که واشنگتن آن را «معامله‌های فاسد» به نفع دولت سوریه نامید، تحریم شده است.

در ادامه آمده است، «محمد عمار الساعاتی» یکی از مقامات بلندپایه حزب «البعث» در سوریه نیز تحریم شده است.

طبق این گزارش، واشنگتن همچنین سرتیپ «غیاث دله» فرمانده تیپ ۴۲ لشکر چهارم نیروهای سوریه، «سامر اسماعیل» فرمانده هنگ «الحیدر» نیروهای «النمر» وابسته به دولت سوریه و همچنین سرلشکر «علی ایوب»، سپهبد «علی مملوک» و سرتیپ «بسام الحسن» را به فهرست تحریم‌های خود افزوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی


استقبال حزب الله عراق از انتخاب آیت‌الله مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر ایران


چین: رهبر جدید ایران قانونی است؛ مداخله نکنید


آملی لاریجانی: انتخاب آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای مرهمی بر تألّمات روحی مردم بود


بیعت رئیس و کارکنان سازمان صداوسیما با آیت الله سید مجتبی حسيني خامنه‌ای


پیام بیعت وزارت اطلاعات با سومین رهبر انقلاب


بیانیه مرکز ملی فضای مجازی:


پیام محمد مخبر درباره انتخاب آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای


پیام دکتر مسعود پزشکیان در پی انتخاب حضرت آیت الله مجتبی حسینی خامنه ای به عنوان رهبرانقلاب


پیام معاون اول رئیس جمهور به مناسبت انتخاب رهبر معظم انقلاب اسلامی