هواشناسی ایران ۹۹/۵/۳۱

پیش بینی ۵ روز بارانی در شمال و جنوب/ دما در نوار شمالی ۱۰ درجه کاهش می یابد

جمعه 31 مرداد 1399
08:57
پیش بینی ۵ روز بارانی در شمال و جنوب/ دما در نوار شمالی ۱۰ درجه کاهش می یابد سازمان هواشناسی با پیش بینی ۵ روز بارانی در برخی استان های شمال و جنوب از کاهش ۵ تا ۱۰ درجه ای دما در نوار شمالی کشور خبر داد.

العالم - ایران

بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی 5 روز آینده در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و هرمزگان رگبار، وزش باد و رعدوبرق پیش بینی شده است. از یکشنبه آینده تا سه شنبه در جنوب سیستان و بلوچستان بارش‌ها تشدید می‌شود.

همچنین فردا شنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر، اردبیل و برخی مناطق آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی بارش باران گاهی بار رعدوبرق پیش بینی می‌شود. روزهای یکشنبه و دوشنبه در این مناطق بارش‌ها تشدید خواهد شد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از شنبه تا اواسط هفته دمای هوا در نوار شمالی کشور بین 5 تا 10 درجه کاهش می‌یابد. نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس طی روزهای جمعه تا دوشنبه هفته آینده و دریای خزر از شنبه تا صبح سه شنبه مواج پیش بینی شده است.

آسمان تهران نیز طی 5 روز آینده صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد در برخی ساعات روز پیش بینی شده است. حداکثر دمای هوای پایتخت امروز به 38 درجه افزایش می‌یابد اما تا آخر هفته دما به 33 درجه کاهش می‌یابد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند