دستگیری سرکرده یک باند تروریستی داعش در عراق

شنبه 1 شهريور 1399
16:30
دستگیری سرکرده یک باند تروریستی داعش در عراق اطلاعات عراق از دستگیری سرکرده یک باند تروریستی داعش خبر داد.

العالم - عراق

سازمان اطلاعات عراق امروز شنبه از دستگیری سرکرده یک باند خفته تروریستی در استان نینوی در شمال عراق خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، این سازمان در بیانیه‌ای خبری گفت: «نیروهای اطلاعات وزارت کشور در نینوی موفق شدند یکی از تروریست‌های تحت تعقیب در این استان را که به گروهک تروریستی داعش وابسته بود، دستگیر کنند».

بر اساس این بیانیه، تروریست دستگیر شده در بازجویی‌های اولیه به وابستگی خود به داعش اعتراف کرده و گفته که از سرکرده‌های هسته‌های خفته تروریستی بوده و در چندین عملیات علیه نیروهای امنیتی و شهروندان حضور داشته است.

پس از شکست داعش در سال 2017، بار دیگر این گروه تروریستی، حملات چریکی خود را آغاز کرده و افراد نظامی و غیر نظامی را هدف قرار می‌دهد.

عناصر داعش اخیرا از سمت سوریه وارد غرب عراق می‌شوند؛ منطقه‌ای که عناصر تروریست آمریکایی بیشترین حضور را در آن دارند و کارشناسان نسبت به همکاری طرفین در این منطقه هشدار می‌دهند.

در همین حال دولت جدید عراق کار اطلاعاتی خود را برای شناسایی و دستگیری عناصر داعش تقویت کرده و توانسته است در مقطع اخیر ده‌ها تروریست را دستگیر کند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند


تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» در جنوب لبنان


حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در مرگلیوت


همتی از طراحی برنامه تامین مالی بازسازی اقتصاد ملی خبر داد


سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت