تیراندازی در تظاهرات معترضان دولت وفاق ملی لیبی

دوشنبه 3 شهريور 1399
06:17
تیراندازی در تظاهرات معترضان دولت وفاق ملی لیبی وزارت کشور دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد که در جریان تظاهرات امروز در پایتخت لیبی عده‌ای نفوذی اقدام به تیراندازی کردند تا فتنه‌ ای جدید درست کنند.

العالم - لیبی

وزارت کشور دولت وفاق ملی لیبی شامگاه یکشنبه گفت که در جریان تظاهرات روز یکشنبه طرابلس عده‌ای نفوذی اقدام به تیراندازی کردند تا فتنه به پا کنند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، در بیانیه وزارت کشور لیبی آمده است که نفوذی‌ها شناسایی شده‌ و دستگیر خواهند شد.

وزارت کشور لیبی گفت که تحقیقات جنایی درباره این وقایع آغاز شده و نتایج آن پس از اتمام منتشر خواهد شد.

در این بیانیه از حق مردم در برپایی تظاهرات مسالمت آمیز عاری از خشونت و آشوب حمایت شده است.

صدها نفر از معترضان در پایتخت لیبی عصر روز یکشنبه خود را به مقابل مقر نخست وزیری در این شهر رساندند و شعار ملت خواهان سرنگونی نظام است سر می‌دادند.

تظاهرات امروز در چند نقطه از پایتخت لیبی به منظور مطالبه مبارزه با فساد و درمان وخامت اوضاع معیشتی برپا شد که در آن، معترضان دولت فائز السراج را مسئول کمبود احتیاجات اساسی نظیر آب، برق و حقوق و دستمزد دانستند.

معترضان همچنین خواهان تدوین قانون اساسی، تحقق حاکمیت ملی، برگزاری انتخابات شفاف و مبارزه با فساد شدند.

لیبی بعد از سرنگونی دولت معمّر القذافی توسط ائتلاف ناتو به سرکردگی آمریکا در سال ۲۰۱۱ تا سال ۲۰۱۵ فاقد دولت بود تا اینکه بر اساس توافق «صخیرات» مغرب، دولت وفاق ملی با نظارت سازمان ملل تشکیل شد. با این حال یک دولت موازی در شرق لیبی است که دولت وفاق ملی را به رسمیت نشناخته و نیروهایش را به جنگ علیه طرابلس فرستاد.

0% ...

آخرین اخبار

هاکان فیدان: اسرائیل هیچ قصدی برای دستیابی به صلح ندارد


حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


تعلیق مذاکرات بیروت و تل آویو در پی حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بدون تامین حقوق مشروع مردم فلسطین، امنیت نخواهید داشت


تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم