نخست‌وزیر سودان: به گام‌های ملموس آمریکا چشم دوخته‌ایم

سه شنبه 4 شهريور 1399
17:23
نخست‌وزیر سودان: به گام‌های ملموس آمریکا چشم دوخته‌ایم نخست‌وزیر دولت انتقالی سودان پس از دیدار با وزیرخارجه آمریکا گفت که خارطوم برای حمایت از انقلاب خود، به گام‌های مثبت و ملموس آمریکا چشم دوخته است.

العالم - آفریقا

«عبدالله حمدوک» نخست‌وزیر دولت انتقالی سودان، امروز (سه‌شنبه)، پس از دیدار با «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا گفت که این کشور چشم انتظار گام‌های ملموس آمریکا در حمایت از انقلاب سودان است.

مایک پامپئو، ساعاتی قبل با پروازی مستقیم از تل‌آویو به خارطوم پایتخت سودان سفر کرد. طبق گزارش خبرگزاری رسمی سودان «سونا» قرار است پامپئو در ارتباط با دولت انتقالی سودان و عادی‌سازی روابط با تل‌آویو رایزنی‌هایی با مقامات سودانی داشته باشد.

حمدوک در این خصوص گفت: «با مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا گفت‌و‌گوی مستقیم و شفافی داشتیم. ما مسئله حذف نام سودان از فهرست کشورهای حامی تروریسم آمریکا را مورد بررسی قرار دادیم».

در همین ارتباط،‌ شبکه صهیونیستی «کان» امروز در این خصوص گزارش داد: «چند مقام بلندپایه آمریکایی می‌گویند که حتی اگر سودان روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل از سر بگیرد و روابطش را عاد‌ی‌سازی کند، نامش از فهرست کشورهای حامی تروریسم برداشته نخواهد شد».

عبدالله حمدوک در ادامه گفت:‌ «به گام‌های مثبت و ملموس آمریکا در حمایت از انقلاب سودان چشم دوخته‌ایم».

آمریکا در سال ۱۹۹۳ و در دوره حکومت «عمر البشیر» رئیس‌جمهور سودان، این کشور را در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار داد که در نتیجه آن سودان از دریافت کمک‌های مالی و وام از صندوق بین‌المللی و بانک جهانی محروم شده است.

دسامبر ۲۰۱۸ تظاهرات گسترده علیه البشیر در سودان آغاز شد و در نهایت نیز به سرنگونی رژیم البشیر منتهی شد و پس از آن شورای حاکمیتی متشکل از غیرنظامیان و نظامیان قدرت را به دست گرفت که ریاست آن را «عبدالفتاح البرهان» بر عهده دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس