در ایالت «سوکوتا»؛

پلیس نیجریه حسینیه امام مهدی (ع) را محاصره کرد

چهارشنبه 5 شهريور 1399
18:06
پلیس نیجریه حسینیه امام مهدی (ع) را محاصره کرد منابع آگاه از محاصره کامل حسینیه امام مهدی (عج) در ایالت «سوکوتا» در نیجریه توسط پلیس این کشور خبر می دهند.

العالم - آفریقا

شاهدان عینی اعلام کردند که ساعت ۹ صبح امروز چهارشنبه به وقت محلی ۱۲ دستگاه کامیون حامل نیروهای کاملاً مسلح پلیس حسینیه امام مهدی (عج) در ایالت «سوکوتا» (Sokoto) واقع در نیجریه را محاصره کردند.

منابع آگاه در این خصوص اعلام کردند که یکی از ۵ فرماندار ایالت های شمالی این کشور را می شناسند که «به نسل‌کُشی شیعیان در نیجریه به دستور رژیم سعودی گماشته شده است».

یکی از افراد حاضر در این محل در این باره گفت: چه هدفی از محاصره این حسینیه دارید؟ جهان به تماشای شما نشسته است.

این درحالیست که از زمان فاجعه زاریا در سال ۲۰۱۵ میلادی، طرفداران علامه زکزاکی در مقاطع زمانی گوناگونی تجمعات آرامی را برگزار کرده و خواستار آزادی شیخ و همسر ایشان شده اند.

در سال ۲۰۱۵، ارتش نیجریه با یورش وحشیانه به عزاداران حسینی در حسینیه صاحب الزمان حدود ۲ هزار نفر از سوگواران حسینی را به خاک و خون کشید و پس از زخمی کردن شیخ زکزاکی و همسر وی، شیخ را به مکان نامعلومی انتقال داد.

متعاقب حمله ارتش نیجریه به حسینیه بقیه الله (عج)، شیخ ابراهیم زکزاکی به شدت مجروح شد و بر اثر شدت جراحت‌های وارده یکی از چشمان خود را به طور کامل از دست داد و چشم دیگر وی نیز در آستانه نابینایی قرار گرفت.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر عرب: نقش جهانی تنگه راهبردی هزمز بی بدیل است


گزارش العالم از حمله تجاوزکارانه بامداد امروز آمریکا به 5 نقطه در خوزستان+ فیلم


۶ شهید و ۲۵ زخمی در حملات هوایی جدید رژیم صهیونیستی به غزه


حمله پهپادی به یک نفتکش در دریای خزر


خون شهید خلبان کاظمی میثاق دوباره مردان آسمانی این سرزمین برای جان‌نثاری در راه وطن است


تأکید رئیس سازمان توسعه تجارت بر تغییر سبد صادراتی به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا


مدال برنز جهانی، سهم پاراتیرانداز ایرانی


ژنرال هیکل: ارتش لبنان آماده استقرار در مناطق اشغالی پس از عقب‌نشینی اشغالگران است


حمله گسترده روسیه به مراکز نظامی اوکراین


ماجرای یک طلاق سیاسی