هشدار هنیه به امارات؛ مبادا ابوظبی پُلی برای عادی‌سازیهای بیشتر با تل‌آویو باشد

پنج‌شنبه 6 شهريور 1399
17:17
هشدار هنیه به امارات؛ مبادا ابوظبی پُلی برای عادی‌سازیهای بیشتر با تل‌آویو باشد رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ضمن انتقاد شدید از توافق امارات با صهیونیستها، هشدار داد که مبادا ابوظبی پُلی برای عادی‌سازیهای بیشتر با تل‌آویو باشد.

العالم- فلسطین اشغالی

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ظهر امروز پنجشنبه در یک نشست خبری، از تلاش برخی از کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.

هنیه تأکید کرد: «دردناک است که برخی کشورهای عربی با معامله قرن آمریکا مماشات می‌کنند؛ [طرحی] که هدفش خارج کردن آرمان و ملت فلسطین از معادله است».

آمریکا سال گذشته از طرح صلح تحمیلی موسوم به معامله قرن رونمایی کرد. هدف این طرح، نابودی مسئله فلسطین است و بر اساس آن، قدس نیز پایتخت رژیم صهیونیستی قلمداد شد.

خبرگزاری آناتولی به نقل از این مسئول فلسطینی گزارش داد، مردم فلسطین در داخل و خارج از این کشور، مخالف عادی‌سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی هستند.

وی نسبت به این مسئله که امارات پُلی برای اجرای عادی‌سازیهای بیشتر باشد، هشدار داد و گفت: «توافق عادی‌سازی امارات، خنجری در پشت ملت فلسطین است».

هنیه تأکید کرد که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، در راستای ائتلاف منطقه‌ای است که این رژیم هدایت آن را بر عهده دارد.

این مسئول حماس تصریح کرد: «معامله قرن را که هدفش، نابودی مسئله فلسطین بود، رد کردیم و تصمیم گرفتیم برای شکست آن، با آن مقابله کنیم؛ زیرا ملت [فلسطین] از حقوق خود کوتاه نخواهد آمد».

امارات اخیرا با رژیم صهیونیستی بر سر عادی سازی روابط به توافق رسیدند؛ توافقی که با موج گسترده‌ای از محکومیت همراه شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند


دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا


اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند