سقوط بالگرد نظامی آمریکا در کالیفرنیا 5 کشته و زخمی برجای گذاشت

شنبه 8 شهريور 1399
10:48
سقوط بالگرد نظامی آمریکا در کالیفرنیا 5 کشته و زخمی برجای گذاشت به دنبال سقوط یک فروند بالگرد نظامی «بلک هاوک» ارتش آمریکا در جزیره «سن کلمنت» ایالت کالیفرنیا، دو نظامی آمریکایی کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

العالم _ آمریکا

فرماندهی عملیات ویژه ارتش آمریکا امروز (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو نظامی این کشور در سقوط یک فروند بالگرد نظامی «بلک‌ هاوک» در جزیره «سن کلمنت» ایالت کالیفرنیا جان خود را از دست دادند و سه نظامی دیگر نیز زخمی شدند.

بنا به گفته یکی از مقام‌های وزارت دفاع آمریکا، حادثه فوق اواخر روز پنجشنبه هفته گذشته به وقت محلی به وقوع پیوسته است.

پایگاه اطلاع‌رسانی «سن دیه‌گو یونیون تریبیون»، فرماندهی عملیات ویژه ارتش آمریکا در بیانیه‌ای بدون ارائه هرگونه جزئیات بیشتر اعلام کرد که حادثه فوق در حومه «کلرادو» به وقوع پیوسته است.

«جی الیس ون پول» یکی از سخنگویان ارتش آمریکا در یک پیام ایمیلی در خصوص این حادثه گفت: «در این نقطه از زمان چیزی فراتر از بیانیه‌ ارائه شده را فاش نمی‌کنیم. ما همچنان در فرایند اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها هستیم و تا زمان تکمیل این فرایند، اطلاعات بیشتری فاش نخواهیم کرد».

بعد از بیانیه فرماندهی عملیات ویژه ارتش آمریکا، یکی از مقام های وزارت دفاع آمریکا در این خصوص به سن دیه‌گو یونیون تریبیون گفت که حادثه فوق در جزیره سن کلمنت واقع در ۷۰ مایلی غرب سن دیه‌گو و منطقه تحت کنترل نیروی دریایی ایالات متحده به وقوع پیوسته است.

جزیره فوق دارای یک فرودگاه و یک مرکز آموزش است که یگان‌های عملیات ویژه ارتش آمریکا از آن استفاده می‌کنند و تحت کنترل فرماندهی پایگاه دریایی کرونادو است.

ارتش آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که نظامیان آمریکایی در بالگرد حادثه‌ دیده در حال انجام عملیات‌های آموزشی روزانه خود در حومه کلرادو ایالت کالیفرنیا بودند که این حادثه به وقوع پیوست.

اواخر ماه ژوئیه، هشت تفنگدار درایی و یک ملوان آمریکایی پس از غرق شدن یک خودروی آبی خاکی در حدود یکهزار و 500 متری امتداد ساحل جزیره سن کلمنت جان خود را از دست دادند.

بالگردهای بلک هاوک (UH-۶۰) اواخر دهه ۱۹۷۰ وارد ارتش آمریکا شد اما طی سالهای اخیر، به روز رسانی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: توافق چارچوب بین مقامات لبنان و رژیم صهیونیستی اشتباه فاحش و گناه کبیره است


حمایت جهانی از غزه؛ گردشگران صهیونیست به یک غذاخوری در اسپانیا حمله کردند


درخواست عراق برای بازنگری در سهمیه‌های تولید نفت اوپک


واکنش اروپا به تهدید تعرفه‌ای ترامپ: سریع و قاطع پاسخ می‌دهیم


بازداشت ده‌ها نفر در اعتراضات ضد دولتی اندونزی


واکنش نبیه بری به توافق چارچوبی دولت لبنان و رژیم صهیونیستی: این فتنه است


مشارکت سازمان جهانی گمرک در برنامه‌های نوسازی گمرک ایران


توافقنامه بیروت با تل آویو درخدمت منافع رژیم اشغالگر است/ تغییر عرصه لبنان از مرحله رویارویی با اشغالگران به درگیری سیاسی داخلی


آتش سوزی مهیب در غرب آمریکا؛ وضعیت اضطراری در «یوتا» اعلام شد


ادعای بحرین در مورد حمله به این کشور


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان