یک عضو تبتی ارتش هند در درگیری با چین کشته شد

چهارشنبه 12 شهريور 1399
14:34
یک عضو تبتی ارتش هند در درگیری با چین کشته شد طبق گزارش یک رسانه که تمرکز آن روی خبرهای مربوط به تبت است، یک سرباز تبتی نیروهای ویژه هند در درگیری اخیر مرزی با چین کشته شد.

العالم - آسیا

با گذشت چند روز از انتشار خبرها درباره درگیری‌های مرزی تازه بین هند و چین در منطقه «لداخ»، منابع رسانه‌ای از کشته شدن یک نظامی تبتی عضو نیروهای ویژه هند خبر دادند.

به نوشته اسپوتنیک، بنا بر گزارش «تبت سان» که یک رسانه انگلیسی زبان مستقر در هند و تمرکز آن خبرهای مربوط به تبت است، یک سرباز تبتی عضو نیروهای ویژه هند در درگیری اخیر با چین در منطقه لداخ کشته شد.

روز دوشنبه بود که ارتش هند از تنش‌های تازه بین نیروهای چینی و هندی در شب ۲۹/۳۰ آگوست (شنبه شب و یک‌شنبه) خبر داد و علت آن را تحرکات نظامی ارتش آزادی‌بخش خلق چین در شرق منطقه لداخ اعلام کرد.

یک مقام ارتش هند درباره سطح درگیری در تنش‌های تازه گفت که درگیری‌ها تن به تن بوده و تیراندازی انجام نشده و تلفاتی نیز وجود نداشته است.

تبت سان اما خبر داد، یک سرباز تبتی در «نیروی مرزی ویژه ارتش هند» در جریان عملیات گشت زنی شنبه شب خود هدف شلیک نظامیان چین به گردن قرار گرفت و کشته و یکی دیگر از آنها هم زخمی شد.

ارتش هند تا به امروز چهارشنبه هنوز کشته شدن هیچ یک از نیروهایش در درگیری‌های اخیر مرزی با چین در منطقه لداخ را تایید نکرده است.

بنا بر گزارش تبت سان، «انییما تنزین» ۵۱ ساله و عضو نیروی مرزی ویژه ارتش هند در تیراندازی نیروهای چین کشته و «تنزین لودن» ۲۴ ساله عضو دیگر تبتی این نیرو زخمی شد.

گفته می‌شود که هر دو آنها سربازانی هستند که به همراه هفت گردان نیروی مرزی ویژه ارتش هند به منطقه لداخ اعزام شده و در منطقه در حال عملیات گشت زنی بودند.

نیروی مرزی ویژه ارتش هند یک واحد شبه نظامی زبده شامل داوطلبان تبتی مهاجر هند است؛ مهاجرانی که مجموع تعداد کل آنها ۱۲۰۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

بنا بر گزارش تبت سان، به دنبال درگیری اخیر تن به تن فیزیکی و تن به تن نظامیان هند و چین در دره چوشول لداخ، سربازان تبتی مستقر در نزدیکی این منطقه هم وارد درگیری با چینی‌ها شدند و از عملیات آنها برای ساخت و ساز استحکامات نظامی در منطقه جلوگیری کردند.

درگیری بین تبتی‌های مخالف چین و چین به دهه 1960 برمیگردد؛ زمانی که پکن تبت را به عنوان بخشی از سرزمین متعلق به چین خواند.

این اقدام چین به خروج گسترده تبتی‌های مخالف چین از منطقه و مهاجرت و تبعید آنها به هند شد. از زمان حضور آنها و «دالایی لاما» رهبر معنوی تبتی‌های در تبعید در هند، تبتی‌ها به اقداماتی از قبیل عضویت در ارتش هند مبادرت کرده‌اند.

تنش‌های مرزی بین چین و هند از آخرین هفته آوریل در خط کنترل مرزی در شرق منطقه لداخ روابط دو کشور را به تیرگی کشانده و دو طرف شاهد شدیدترین نزاع بین دو کشور در حدود ۵۰ سال اخیر بودند.

در درگیری‌های ۱۵ ژوئن (۲۶ خرداد) بین هند و چین، دهلی نو از کشته شدن ۲۰ سرباز هندی خبر داد اما پکن آماری از تلفات احتمالی خود ارائه نداد.

به دنبال بروز دوباره تنش‌ها در منطقه مرزی لداخ بین چین و هند، وزارت دفاع هند از استقرار ۶ راکت‌انداز سیار با راکت‌های هدایت شونده «پیناکا» در مرز مشترک با چین خبر داد.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره