آمریکا: حزب‌الله در دولت جدید لبنان نباید حضور داشته باشد

چهارشنبه 12 شهريور 1399
23:59
آمریکا: حزب‌الله در دولت جدید لبنان نباید حضور داشته باشد وزارت خارجه آمریکا در ادامه مداخلات خود در امور لبنان گفت که حزب الله نباید در دولت آتی این کشور مشارکت و حضور داشته باشد.

العالم-آمریکا

وزارت خارجه آمریکا در ادامه تلاش‌های خود برای دخالت در امور داخلی لبنان گفت حزب‌الله نباید در دولت آتی این کشور حضور داشته باشد.

یکی از سخنگوهای وزارت خارجه آمریکا چهارشنبه در گفت‌وگو با شبکه سعودی العربیه گفت: «ما نمی‌خواهیم حزب‌الله بخشی از دولت لبنان باشد».

این مقام آمریکایی در ادامه اظهار داشت که مقامات این کشور باید اصلاحاتی را که لبنانی‌ها خواهان آن هستند، اجرا کنند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین مدعی شد که این کشور از نزدیک با فرانسه برای کمک به لبنان همکاری می‌کند.

دولت آمریکا از زمان روی کار آمدن دولت «حسان دیاب»، نخست‌وزیر سابق لبنان که حمایت ائتلاف نزدیک به حزب‌الله در پارلمان را داشت، تلاش کرد در برابر تلاش‌های این دولت جهت بیرون‌رفت از بحران سنگ‌اندازی کند و فشارها و تحریم‌ها علیه لبنان را به دلیل حزب‌الله بیشتر کرد.

دولت دیاب با انفجار بیروت استعفا داد با این حال مصطفی ادیب، سفیر لبنان در آلمان دوشنبه این هفته از پارلمان رأی اعتماد گرفت و مأمور به تشکیل کابینه شده است. واشنگتن در تلاش است مانع از حضور حزب‌الله به عنوان حزب سیاسی لبنان در دولت ادیب شود.

0% ...

آخرین اخبار

دیپلماسیِ وحدت؛ استقبال از طرح ایران برای تقویت همگرایی در جهان اسلام


اردن در گذر تاریخ


قهرمانی تیم ملی کشتی ساحلی در پیکارهای جهانی


حسین حناوی: داستان مقاومت و امید پس از نابینایی


بازگشت هیات ایرانی؛ دستاوردهای مهم در مذاکرات سوئیس؛ لبنان در کانون تفاهمات تهران و واشنگتن + فیلم


تمرکز مذاکرات ایران و آمریکا بر پرونده لبنان و اجرای تعهدات آتش‌بس + فیلم


ناگفته های ساکنان کفررمان از کوچ اجباری در زیر آتش دشمن


خروج شتابزده رئیس سابق شاباک از امارات در پی هشدار امنیتی


اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر امام مجاهد شهید


هیأت ایران محل مذاکرات سوئیس را به مقصد تهران ترک کرد