یک قبیله معروف یمنی به ارتش و انصارالله یمن پیوست

شنبه 15 شهريور 1399
22:03
یک قبیله معروف یمنی به ارتش و انصارالله یمن پیوست قبیله «مراد» در استان مأرب یمن امروز با اعلام جدایی از ائتلاف سعودی، با ارتش و کمیته‌های مردمی یمن بیعت کرد.

العالم - یمن

تعدادی از بزرگان قبیله «مراد» که از قبائل معروف یمنی و مستقر در استان «مأرب» در مرکز یمن است، امروز (شنبه) با مسئولان دولت صنعاء دیدار کرده و توافق همپیمانی امضاء کردند.

به نوشته وبگاه الخبر الیمنی، در این توافقنامه، بزرگان قبائل «مراد» تعهد دادند که مانع از ورود عناصر وابسته به ائتلاف سعودی به مناطقشان شده و در آزادسازی تمامی استان مأرب از اشغال عناصر وابسته به دولت منصور هادی مشارکت کنند.

این توافقنامه در شرایطی امضاء می‌شود که نیروهای ارتش و کمیته‌های مرکزی یمن پیشروی محسوسی در استان مأرب انجام داده و در مقابل نیز جنگنده‌های سعودی و عناصر وابسته به دولت هادی در ماهها و هفته‌های گذشته بارها قبائل این استان را هدف قرار داده‌اند.

به نوشته الخبر الیمنی، نیروهای صنعاء در روزهای گذشته توانسته‌اند مناطق «المشیریف»، «الصعاتره» و «ال عشه» را به کنترل خود در آورده و از این رو تا مرکز شهرستان «الرحبه» فقط سه کیلومتر فاصله دارند.

پیوستن قبیله مراد به ارتش و انصارالله یمن از آن‌جایی اهمیت پیدا می‌کند که به گفته «عبدالله الاشرف» سخنگوی منطقه ششم نظامی وابسته به دولت مستعفی یمن، در استان مأرب، اینها تنها قبائل همسو با ائتلاف سعودی هستند که با نیروهای صنعاء می‌جنگند و چیزی به نام ارتش دولت منصورهادی در واقعیت وجود ندارد.

استان مأرب هم اکنون مرکز ثقل درگیری‌های سرنوشت‌سازی است که در صورت پیروزی نهایی ارتش و انصارالله یمن، باید کار دولت مستعفی یمن را تمام شده تلقی کرد. عملیات نیروهای یمنی در این استان از سال گذشته آغاز شده و این نیروها هم اکنون در نزدیکی شهر مأرب قرار دارند. مأرب اصلی‌ترین پایگاه حزب اخوانی الاصلاح بعنوان مهم‌ترین متحد دولت مستعفی یمن به شمار می‌رود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد


توافق ایران و آمریکا، موازنه قدرت در منطقه را بازتعریف میکند و رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


دادستان کل کشور: پیگیری حقوقی جنایات جنگی در دستور کار است