حمله به خودروی شرکت وابسته به ائتلاف آمریکایی در عراق

يکشنبه 16 شهريور 1399
13:35
حمله به خودروی شرکت وابسته به ائتلاف آمریکایی در عراق
انفجار یک بمب در کنار خودروی شرکت وابسته به ائتلاف آمریکایی در بغداد، موجب زخمی شدن دو تن شد.

العالم _ عراق

نهاد اطلاع‌رسانی «الاعلام الامنی» عراق امروز (یکشنبه) از حمله به خودروی شرکت وابسته به ائتلاف سعودی در منطقه «الشعله» در بغداد خبر داد.

به نوشته رووداونت، در این انفجار بمب، یک پلیس اسکورت و یک فرد غیر نظامی زخمی و به بیمارستان منتقل شدند. هنوز از هویت عاملان حمله و اینکه خودروی مذکور متعلق به کدام شرکت بود، خبری در دست نیست.

روز گذشته نیز برخی منابع داخلی عراقی از انفجار در مسیر کاروان نظامی آمریکایی در بزرگراه «الشعله» در بغداد خبر دادند. در این انفحار یک نیروی پلیس فدرال عراق زخمی شد.

در دو ماه گذشته به طور میانگین هر هفته شاهد انجام حملات علیه نیروهای آمریکایی یا شرکت‌های وابسته به این ائتلاف هستیم

حملات به نیروهای ائتلاف آمریکایی در عراق پس از آن شدت گرفته که پارلمان عراق در ۱۵ دی ۱۳۹۸ با رأی اکثریت خواستار خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی از عراق شد، اما دولت آمریکا با بی اعتنایی به این مصوبه شروع به تهدید عراق کرد.

اخیراً حملات راکتی به برخی از پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق باعث شده است که نظامیان تروریست آمریکایی برخی از پایگاه‌ها از جمله «التاجی» واقع در شمال استان بغداد را تخلیه و به عراقی‌ها واگذار کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فیدان: ایران هدف پیمان دفاعی مکه نیست/مصر به جمع ترکیه، عربستان و پاکستان می پیوندد


لبنان یک افسر عالی رتبه ارتش حکومت سابق سوریه را دستگیر کرد


ورود فرمانده تروریست‌های آمریکایی به تل‌آویو


پیام تبریک وزارت اطلاعات به مناسبت روز خبرنگار


فرار مغزها و سرمایه‌ها؛ هزینه پنهان جنگ برای اقتصاد در حال خونریزی رژیم صهیونیستی


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان+ فیلم


روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز