آدام شیف: دادستان کل آمریکا درباره چین دروغ می‌گوید

دوشنبه 17 شهريور 1399
08:27
آدام شیف: دادستان کل آمریکا درباره چین دروغ می‌گوید رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا دادستان کل ایالات متحده را به دروغ‌پردازی درباره نقش چین در انتخابات آتی ریاست جمهوری متهم کرد.

العالم - آمریکا

به نقل از رویترز، آدام شیف، رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان از حزب دموکرات بیل بار -- دادستان کل آمریکا -- را که گفته بود چین در قیاس با روسیه تهدید بزرگتری برای انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر محسوب می‌شود، به دروغگویی متهم کرد.

شیف در این خصوص به شبکه سی‌ان‌ان گفت: «این دقیقاً یک اعلام نظر اشتباه از سوی دادستان کل است. آنچه بیل بار در این اظهار نظر انجام داد، به گمراه شدن مردم آمریکا منجر می‌شود.»

بار که از سوی دونالد ترامپ به منصب دادستان کل آمریکا برگزیده شده است، چهارشنبه هفته گذشته به سی‌ان‌ان گفته بود در بحث دخالت ادعایی در انتخابات ریاست جمهوری، چین تهدیدی بزرگتر از روسیه محسوب می‌شود ولی جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

شیف نیز در این خصوص افزود: «این (دروغگویی) دقیقاً همان کاری است که او انجام می‌دهد. و من برای گفتنش باید درنگ کنم اما این یک واقعیت است. به نظر می‌رسد بیل بار حاضر است برای کمک به دونالد ترامپ هر کاری انجام دهد یا هر چیزی بگوید.»

جو بایدن، رقیب انتخاباتی ترامپ نیز روز جمعه گفته بود بر مبنای اطلاعاتی که در اختیار دارد، با این تحلیل که چین بزرگترین تهدید برای انتخابات است موافق نیست.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت دفاع: خبرنگاران یاوران راهبردی در شکل‌گیری گفتمان دفاع همه‌جانبه ایران هستند


سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاح‌شان حقیقت است


انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید