شهادت یکی از فرماندهان الحشد الشعبی در مقابله با داعش

دوشنبه 17 شهريور 1399
10:26
شهادت یکی از فرماندهان الحشد الشعبی در مقابله با داعش الحشد الشعبی روز دوشنبه از شهادت «حسین رزاق المیاجی»، یکی از فرماندهان خود در مقابله با حمله داعش به منطقه ای در شمال «خانقین» واقع در استان دیاله عراق خبر داد.

العالم- عراق

سازمان الحشد الشعبی در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای تیپ ۲۸ بسیج مردمی (الحشد الشعبی) توانستند بقایای گروه تروریستی داعش را که به واحد های این تیپ در منطقه «قولای» در شمال خانقین حمله کرده بودند، از منطقه دور کنند.

بیانیه افزود که عناصر داعش با پاسخ متقابل نیروهای الحشد الشعبی پا به فرار گذاشتند و در پی عملیات تعقیب و گریز آنها حسین رزاق المیاجی، از فرماندهان تیپ ۲۸ الحشد الشعبی با شلیک تک تیرانداز تروریست ها به شهادت رسید.

الحشد الشعبی تاکید کرده که عملیات تعقیب و گریز عناصر فراری داعش همچنان ادامه دارد.

دیاله در شرق عراق به ویژه مناطق خانقین و «جلولا» در این استان از کانون های مهم تحرک گروه تروریستی داعش به شمار می رود.

عراق در پی سه سال جنگ خونین، در پایان سال ۲۰۱۷ پیروزی بر گروه تروریستی داعش را اعلام کرد.
با این حال بقایای داعش همچنان قادر به حمله به نیروهای امنیتی و شهروندان غیرنظامی در مناطق دور افتاده شمال، شرق و غرب این کشور هستند.
استان های دیاله، کرکوک، نینوا، صلاح الدین و الانبار از کانون های فعالیت و تحرک گروه تروریستی داعش در عراق به شمار می رود.
بر اساس گزارش نهاد تحقیق و تحلیل تروریسم (TRAC) که جمعه گذشته منتشر شد، بازماندگان گروه تروریستی داعش تنها در ماه آگوست (مرداد) ۱۰۰ حمله در عراق انجام دادند.

به گفته این نهاد، شمار عملیات منتسب به سازمان تروریستی داعش در مقایسه با ژوئیه (تیر) ۲۵ درصد افزایش یافته است.
نیروهای «الحشد الشعبی» و ارتش عراق در چهار ماه گذشته که بی‌سابقه‌ترین حملات داعش پس از سال ۲۰۱۷ توصیف شده ده ها عملیات نظامی علیه تروریست‌ها انجام داده‌اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر عرب: یک تاجر زیرک بهتر از یک پیمانکار قمارباز محاسبه می‌کند


بیانیه وزارت‌‎امورخارجه درباره نقض‌آتش‌بس توسط آمریکا


سردار شکارچی: قدرت ایران به مراتب از گذشته بیشتر است


پیام فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت گرامیداشت نخستین سالگرد جنگ تحمیلی دوم


ادای احترام همرزمان به مقام شهید سلامی در شهر ری + فیلم


نیویورک‌تایمز: حمله آمریکا به تاسیسات آب در ایران می‌تواند «جنایت جنگی» باشد


جهاد اسلامی فلسطین: دشمن، کل جهان عرب و اسلام را هدف قرار داده است


تأکید ​​​​​​​اسلام‌آباد بر ادامه میانجی‌گری تا دستیابی به صلح پایدار در خاورمیانه


پزشکیان: تنها راه مقابله پایدار با فساد، حکمرانی داده‌محور است


بلاتر: جام جهانی نباید در آمریکا برگزار می شد/ اخراج داور سومالیایی دیوانگی بود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت