کاپیتان استقلال: استراماچونی دوست دارد برگردد

دوشنبه 17 شهريور 1399
18:24
کاپیتان استقلال: استراماچونی دوست دارد برگردد کاپیتان تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه علی کریمی پیشنهاد خوب خارجی دارد، گفت: با استراماچونی در تماس هستم و می‌دانم او هم به بازگشت به استقلال تمایل دارد.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

وریا غفوری کاپیتان استقلال اظهار داشت: کار سختی در نقل و انتقالات پیش رو داریم و باید هر طوری شده این تیم و بازیکنانش حفظ شوند. باید بازیکنانی که قراردادشان به اتمام رسیده راضی به ماندن شوند تا شاکله تیم حفظ شود. البته بازیکنان هم حق و حقوقی دارند که باید این حق و حقوق هم به آن‌ها پرداخت شود.

غفوری در خصوص تمدید قرارداد علی کریمی گفت: در نقل و انتقالات رقابت خاصی وجود دارد و علی کریمی هم پیشنهادات قابل توجهی از خارج دارد که با رقم‌های داخلی قابل مقایسه نیست. ما همه دوست داریم کریمی در استقلال بماند، چون یافتن جانشین برای او با این کیفیت و این شرایط بسیار دشوار است.

وی در خصوص بازگشت احتمالی استراماچونی گفت: نیامدن استراماچونی خسارات مالی زیادی به استقلال و بیت المال کشور می‌زند و امیدوارم مسئولین در خصوص بازگشت او مصلحت اندیشی کنند و تصمیمی بگیرند که استقلال و کشور ما متحمل پرداخت هزینه‌های گزاف نشود.

غفوری گفت: من با استراماچونی در تماس هستم، ولی این تماس دوستانه است. می‌دانم که استراماچونی هم تمایل به بازگشت به استقلال دارد و امیدوارم موانع حضورش در تیم رفع شود. ضمن این که اگر استراماچونی نیاید تا سال‌های سال هواداران استقلال این مطالبه گری را فراموش نخواهند کرد.

به گزارش فرارو، مدافع آبی‌پوشان در خصوص جدایی فرهاد مجیدی گفت: دوست داشتیم کارمان با فرهاد را با کسب یک جام به پایان برسانیم که متاسفانه اینگونه نشد. آقا فرهاد هم در بدو کارش که در استقلال بود در این مدت پیشرفت خوبی کردند و برای ایشان آرزوی موفقیت می‌کنم.

کاپیتان استقلال در خاتمه به جمله‌ای که در پایان دیدار نهایی جام حذفی گفته بود اشاره کرد و بیان داشت: ما با همه مشکلات و ناملایماتی‌ که داشتیم مستحق دریافت یک جام بودیم که متاسفانه اینگونه نشد. من بعد از شکست در فینال حذفی به شدت ناراحت بودم و برای همین این جمله را گفتم.

0% ...

آخرین اخبار

عملیات های کیفی حزب الله آینده سیاسی نتانیاهو را تباه کرده است+ فیلم


باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند


حمایت دوباره چین از کوبا در برابر تهدیدات آمریکا


پرده برداری از حجم گسترده جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی ایران


دهلی نو: ایران ۱۰ ملوان هندی کشتی توقیف شده را آزاد کرد


بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند


ولایتی: ضامن عینی بقای توافق، تنگه هرمز است


وزیر صمت به قزاقستان رفت


آغاز موج جدید حملات پهپادی حزب‌الله؛ نبرد رودرروی مقاومت با نظامیان صهیونیست + فیلم


نماز عید قربان در لندن اقامه شد/ پیام تبریک رهبران انگلیس به مسلمانان