مقابله به‌مثل چین در برابر اقدام آمریکا

جمعه 21 شهريور 1399
16:45
مقابله به‌مثل چین در برابر اقدام آمریکا سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که پکن محدودیت‌هایی را علیه فعالیت‌های دیپلماتیک آمریکا در سرزمین اصلی چین و هنگ‌کنگ اعمال کرده است.

العالم - آسیا

با ادامه یافتن تقابل میان چین و آمریکا، پکن روز جمعه اعلام کرد در اقدامی متقابل، شماری از دیپلمات‌های حاضر در این کشور را مورد تحریم قرار داده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در این باره گفت: «طرف چینی در راستای درخواست از آمریکا برای لغو گام‌های خطایش در سریع‌ترین زمان ممکن، یادداشتی دیپلماتیک ارسال کرده و در آن از اعمال محدودیت بر فعالیت‌های دیپلمات‌های آمریکایی در چین خبر داده است».

وی افزود: «این محدودیت‌ها همچنین شامل حال کنسولگری اصلی آمریکا در هنگ‌کنگ و کارکنان آن می‌شود».

دولت آمریکا هفته گذشته اعلام کرد دیپلمات‌های ارشد چین باید برای حضور در نشست‌ها و مراسم مختلف در این کشور مجوز دریافت کنند.

همچنین روز گذشته (پنجشنبه) سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا از ابطال روادید بیش از ۱۰۰۰ تبعه چینی به اتهام رابطه احتمالی با ارتش و نهادهای نظامی چین خبر داد.

این اقدام واشنگتن پس از آن صورت گرفته است که دولت آمریکا فعلا روادید حضور خبرنگاران چینی در این کشور را تمدید نکرده و مهلت حضور ۹۰ روزه آنها در خاک ایالات متحده (تا ابتدای ماه نوامبر) رو به اتمام است.

لیجیان روز پنجشنبه طی نشست خبری روزانه با بیان اینکه تصمیم آمریکا به مثابه آزار و اذیت سیاسی و تبعیض نژادی است، تأکید کرد که پکن حق واکنش نشان دادن را برای خود محفوظ می‌دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی: زخمی‌های ارتش اسرائیل به ۹۱۶۰ نفر رسید


اعتراض وزیر خارجه هند به حمله آمریکا به نفتکش هندی در دریای عمان


ولیعهد عربستان دعوت رئیس جمهور فرانسه را رد کرد


رایزنی وزیران خارجه پاکستان و سوئیس درباره چشم‌انداز تفاهم ایران و آمریکا


اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند