منابع یمنی فاش کردند؛

حضور کارشناسان اسرائیلی در سقطری یمن برای ایجاد پایگاه نظامی

شنبه 22 شهريور 1399
21:25
حضور کارشناسان اسرائیلی در سقطری یمن برای ایجاد پایگاه نظامی
استاندار جزیره سقطری یمن اعلام کرد امارات، کارشناسان اسرائیلی را به این جزیره راهبردی فرستاده است.

العالم - یمن

به گزارش اسپوتنیک، «هاشم سعد السقطری» استاندار جزیره سقطری یمن اعلام کرد که امارات، کارشناسان اسرائیلی را به این جزیره راهبردی فرستاده است.

وی با اشاره به اینکه این جزیره در طول تاریخ حضور متجاوزان را نپذیرفته است، افزود: بزودی مطامع کشورهای عضو ائتلاف متجاوز به یمن و نیز آمریکا و اسرائیل در این جزیره هم ناکام خواهد ماند.

هاشم سعد السقطری تاکید کرد: امارات از زمان آغاز تجاوز به یمن برای ایجاد پایگاه نظامی و تشکیل شبه‌نظامیان جهت بر هم زدن امنیت و ثبات سقطری تلاش می‌کند به ویژه اینکه این جزیره از اهمیت استراتژیک در اقیانوس هند برخوردار است.

وی با اشاره به تلاش‌های امارات برای ایجاد پایگاه‌های آمریکایی و اسرائیلی، گفت: ابوظبی خدمات زیادی به اسرائیل در منطقه کرده است و یمن میزان و حجم روابط بین ابوظبی و تل‌آویو را نمایان کرد.

استاندار سقطری ضمن تمجید از مخالفت مردم سقطری با عادی سازی روابط میان تل آویو و ابوظبی، تاکید کرد: آزادگان سقطری نقش برجسته ای در آشکار کردن طرح های اشغالگران اماراتی و اسرائیلی دارند و طرحهای متجاوزان را در هم خواهند شکست.

وی بیان کرد: تمامی تحرکات امارات و اسرائیل در این استان با همدستی عربستان سعودی است. عربستان حضور نظامی استعماری در سقطری دارد. ریاض، ژانویه گذشته کارشناسان آمریکایی را به منظور بررسی امکان ایجاد پایگاه‌های نظامی به سقطری اعزام کرد و امروز نیز امارات کارشناسان اسرائیلی را به این جزیره اعزام کرده است.

هاشم سعد السقطری تاکید کرد: آمریکا و اسرائیل و در ورای آن عربستان و امارات در سقطری، در سایه بیداری و آگاهی قوی ساکنان آن، جایی نخواهند داشت.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی


5 زخمی در پی تیراندازی در دانشگاه ایالتی ویرجینیا


«غیرقابل پیروزی»؛ توصیف سناتور دموکرات از جنگ علیه ایران


یمن: در کنار حزب‌الله هستیم/ انتقاد از همدستی دولت بیروت و حکام عرب با اسرائیل


اعلام بی‌نیازی وزیر خارجه حکومت مستقر در افغانستان از مذاکره با مخالفان


دولت مستعفی یمن مدعی حمله موشکی انصارالله به شهر مأرب شد


درگیری شدید نیروهای مسلح یمن با شبه‌نظامیان وابسته به عربستان


حزب الله: هرگز تسلیم نخواهیم شد + فیلم


ایران جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را محکوم کرد


عراقچی برضرورت توسعه و ارتقای روابط درحوزه‌های اقتصادی و تجاری تهران و دوشنبه تاکید کرد