یونان برای مقابله با ترکیه 18 جنگنده رافائل و تعدادی بالگرد سیهاوک خریداری میکند

شنبه 22 شهريور 1399
22:46
یونان برای مقابله با ترکیه 18 جنگنده رافائل و تعدادی بالگرد سیهاوک خریداری میکند
نخست وزیر یونان از خرید انواع جنگنده، بالگرد و اژدر برای تقویت بنیه دفاعی این کشور در مقابله با تهدیدهای ترکیه خبر داد.

العالم - اروپا

نخست وزیر یونان روز شنبه از تقویت نیروهای مسلح یونان به انواع تجهیزات مختلف برای مقابله با هرگونه تهدیدی از جمله از جانب ترکیه خبر داد.

به نوشته وبگاه «گریک ریپورتر» «کیراکاس میستوتاکیس» نخست وزیر یونان گفت که برای دفاع از کشور، 18 فروند جنگنده رافائل و 4 فروند ناوچه خریداری میکند.

نخست وزیر یونان افزود که نیروهای مسلح این کشور به بالگردهای «سیهاوک-60 » و موشکهای ضد تانک و اژدر تجهیز میشوند. وی از بکارگیری 15 هزار پرسنل نظامی جدید برای تقویت بدنه نیروهای مسلح این کشور خبر داد.

در خبری دیگر مرتبط با یونان، رسانه ها از آماده باش نیروهای مسلح این کشور حین بازدید فردا یکشنبه رئیس جمهور یونان از جزیره «کاستلوریزو» برای برگزاری جشن استقلال این منطقه خبر دادند.

«کاترینا ساکلا وپولو» رئیس جمهور یونان در حالی فردا از این جزیره دیدار میکند که وزیر دفاع ترکیه امروز به شدت به یونان توهین کرد.

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه در ادامه تنش‌ها بر سر مسائل مربوط به شرق دریای مدیترانه به یونان توصیه کرده که بهتر است این کشور سکوت اختیار کند.

حلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه در سخنرانی در جمع نظامیان این کشور در یک مرکز آموزشی خطاب به همسایگان این کشور (یونان و قبرس) گفت:«برای اینکه تنش‌ها در منطقه کاهش یابد بهتر است برخی ساکت باشند. آنها بهتر است هیچ کاری انجام ندهند جز اینکه خفه شوند. آنهایی که وارد دسیسه علیه ترکیه میشوند همانند گذشته متحمل خسارات خواهند شد.»

وزیر دفاع ترکیه سپس خطاب به یونان گفت که بهتر است ساکت مانده و در خدمت منافع دیگران نباشد.

هشدار تند آکار در حالی مطرح شده که مقامات ترکیه در روزهای گذشته از آمادگی برای برگزاری گفت وگو با یونان خبرداده اند. سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه از یونان خواسته بدون هیچگونه پیش شرطی وارد مذاکره با آنکارا شود و کشتیهای جنگی خود را از اطراف سواحل ترکیه دور کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


ارتش: دست به ماشه، گوش به فرمان فرمانده کل قوا هستیم


شبکه العالم به واکاوی عمق راهبردی افول آمریکا و پیروزی محور مقاومت پرداخت


برنامه‌ای برای بازرسی آژانس از تأسیسات هسته‌ای ایران نداریم


تکذیب ادعای گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر بسته‌شدن تنگه هرمز


تاکید بقائی بر مسئولیت آمریکا در پیامدهای آتش‌افروزی رژیم اسرائیل