برگزاری گردهمایی انتخاباتی ترامپ در فضای سرپوشیده و انتقاد فرماندار نوادا

دوشنبه 24 شهريور 1399
11:02
برگزاری گردهمایی انتخاباتی ترامپ در فضای سرپوشیده و انتقاد فرماندار نوادا فرماندار نوادا می گوید رئیس جمهور فراموش کرده است بحران کرونا وجود دارد.

العالم - آمریکا

به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علی رغم نگرانی‌های گسترده درباره شیوع ویروس کرونا، گردهمایی انتخاباتی خود در ایالت نوادا را در یک فضای سرپوشیده برگزار کرد.

ترامپ در اظهاراتی در این گردهمایی انتخاباتی، جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق آمریکا را به استفاده از مواد مخدر و نرمش در برابر جرم و جنایت متهم کرد.
ترامپ در این گردهمایی گفت: بایدن می خواهد از تروریست های داخلی دلجویی کند ولی برنامه من دستگیری تروریست های داخلی است. اگر بایدن پیروز شود، اوباش و آشوبگران پیروز خواهند شد.
جمعیت حاضر در این گردهمایی نزدیک به یکدیگر نشسته بودند و بیشتر آنها ماسک نداشتند. بایدن پیش از این از ترامپ به خاطر برگزاری گردهمایی های انتخاباتی حضوری که جان و زندگی مردم را به خطر می اندازد، انتقاد کرده بود.
استیو سیسولاک، فرماندار نوادا نیز از تصمیم ترامپ برای برگزاری گردهمایی انتخاباتی در فضای سرپوشیده و بسته انتقاد و رئیس جمهور آمریکا را به اقدامات خودخواهانه و غیرمسئولانه متهم کرد که جان مردم را به خطر می اندازد.
وی با انتشار پیامی در توییتر نوشت: به نظر می رسد رئیس جمهور فراموش کرده است که این کشور در بحبوحه شیوع جهانی ویروس کرونا قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد


ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد