خودرو دیپلماتهای انگلیسی در بغداد با بمب هدف قرار گرفت

سه شنبه 25 شهريور 1399
16:10
خودرو دیپلماتهای انگلیسی در بغداد با بمب هدف قرار گرفت سفارت انگلیس در بغداد از هدف قرار گرفتن یکی خودروهای سفارت این کشور در پایتخت عراق و در نزدیکی منطقه سبز خبر داد.

العالم - اروپا

سفارت انگلیس در بغداد از هدف قرار گرفتن یکی از خودروهای سفارت این کشور در پایتخت عراق و در نزدیکی منطقه سبز خبر داد.

سفارت انگلیس در بغداد امروز سه شنبه ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰ اعلام کرد که یکی از خودروهای این سفارتخانه با بمب در نزدیکی منطقه سبز بغداد هدف قرار گرفته است.

در بیانیه این سفارتخانه آمده است: یک بمب، خودرو دیپلماتهای ما را در بغداد هدف قرار داده است اما تلفاتی به بار نیامده است.

این در حالی است که اسپوتنیک قبلا از هدف قرار گرفتن کاروان دیپلماتهای انگلیسی در نزدیکی مسجد ام الطبول واقع در میان منطقه الیرموک و البیاع در غرب بغداد خبر داده بود.

ساعاتی قبل، یک منبع امنیتی عراقی از شنیده شدن صدای انفجار در منطقه سبز بغداد خبر داده و اعلام کرده بود: تحقیقات درباره علت این انفجار ادامه دارد. تدابیر امنیتی شدیدی به دنبال شنیده شدن صدای انفجار در منطقه سبز بغداد، حکمفرما شده است. شی ناشناسی امروز صبح منفجر شد و به دنبال آن صدای انفجار مهیبی از سمت مسجد ام الطبول نزدیک به منطقه سبز شنیده شد. به دنبال انفجار علاوه بر اعمال تدابیر شدید امنیتی، بالگردها بر فراز منطقه به پرواز درآمدند و ورودی‌های منطقه سبز در برابر خودروها بسته شده است.

شبکه السومریه عراق هم به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داده بود: نیروهای امنیتی ورودی منطقه سبز را از سمت منطقه القادسیه در بغداد بسته‌اند. پس از شنیده شدن صدای انفجار در منطقه القادسیه بغداد، کارشناسان مواد منفجره به منطقه مذکور رفته‌اند. نیروهای امنیتی ورودی منطقه سبز از سمت منطقه القادسیه در نزدیکی مسجد ام الطبول را بسته‌اند. عامل صدای مهیب ناشی از انفجار شی ناشناسی است که خساراتی به بار آورده،؛اما تلفاتی به دنبال نداشته است.

شبکه الجزیره به نقل از شاهدان عینی اعلام کرده بود: بمبی در جاده میان خیابان فرودگاه بین‌المللی بغداد و یکی از ورودی های منطقه سبز منفجر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد


رئیس‌جمهور: اولویت اصلی اداره کشور ارتقای سطح عملکرد و بازدهی مؤثر است


خروج ۲ میلیون زائر اربعین از مرزها در امنیت کامل/ تردد ۹۸ درصد زائران از مرزهای زمینی