توافق سازش میان رژیم صهیونیستی با امارات و بحرین امضا شد

سه شنبه 25 شهريور 1399
22:28
توافق سازش میان رژیم صهیونیستی با امارات و بحرین امضا شد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی مراسمی در کاخ سفید با حضور رئیس‌جمهور آمریکا و وزرای خارجه بحرین و امارات توافق عادی‌سازی روابط با این دو کشور خاورمیانه را امضا کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «عبدالله بن زاید»، وزیر خارجه امارات و «عبدالطیف بن راشد الزیانی»، وزیر خارجه بحرین امروز در مراسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی با امارات متحده عربی و بحرین را امضا کردند.

این توافق به زبان‌های انگلیسی، عبری و عربی تنظیم شده بود و به امضای مقام‌های طرف‌ها رسید.

رئیس‌جمهور آمریکا قبل از امضای این توافق در یک سخنرانی مدعی شد این توافق‌ها مسیر را برای صلح در خاورمیانه هموار خواهد کرد. او مدعی شد که کسی فکر نمی‌کرده حصول چنین توافقاتی امکان‌پذیر بوده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم گفت که قصد دارد اسرائیل را قوی کند چون تاریخ نشان داده قدرت امنیت می‌آورد.

وزیر خارجه امارات هم این توافق را نشان‌دهنده «تغییر در قلب خاورمیانه» خواند و از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بابت متوقف کردن طرح اشغال بخش‌های جدیدی از کرانه باختری تشکر کرد. او ادعا کرد این توافق به امارات کمک خواهد کرد در کنار مردم فلسطین بایستد.

وزیر خارجه بحرین هم از نتانیاهو، ترامپ و وزیر خارجه امارات تشکر کرد و گفت که توافق‌ها گام نخست هستند و باید به تشکیل کشور فلسطین منجر شوند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود


پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک با ایران و آمریکا همچنان باز هستند


تامین ورق‌های فولادی خودروسازان تا پایان سال


۲۱ کشتی ناوگان «الصمود» توقیف شده‌اند


کاخ سفید در طرح مهار چین، روسیه و ایران شکست خورد


محسنی اژه‌ای: محاکمه سریع و عادلانه عناصر همکار دشمن با قدرت ادامه دارد


تلاش برای محاصره دریایی ایران محکوم به شکست است


میزان توزیع سود سهام عدالت ۶۸ درصد رشد کرد


بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز ملی خلیج فارس


ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!