واکنش گروه‌های فلسطینی به حملات به غزه؛ «گلوله‌باران جواب گلوله‌باران»

چهارشنبه 26 شهريور 1399
09:31
واکنش گروه‌های فلسطینی به حملات به غزه؛ «گلوله‌باران جواب گلوله‌باران»
شاخه نظامی گروه‌های فلسطینی در واکنش به حملات صهیونیستی به مواضعی در نوار غزه، برخی شهرک‌های مجاور غزه را با راکت هدف گرفتند و تأکید کردند که معادله «گلوله‌باران جواب گلوله‌باران» پابرجاست.

العالم - فلسطین اشغالی

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز (چهارشنبه) سلسله حملات هوایی علیه مناطق مختلف در نوار غزه انجام دادند.

بر اساس گزارش رسانه‌‎های فلسطینی در این حملات چند پایگاه مقاومت هدف گرفته شد و به منازل غیرنظامیان آسیب وارد شد.

شاخه‌های نظامی گروه‌های مقاومت فلسطینی هم در واکنش، شهرک‌های صهیونیستی مجاوز غزه را با راکت هدف گرفتند و آژیرهای هشدار را در آن به صدا درآوردند.

بر اساس گزارش «فلسطین الیوم»، در همین ارتباط، «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد، شلیک راکت به سمت شهرک‌های صهیونیستی در پاسخ به حملات این رژیم به مواضع مقاومت در غزه و در چارچوب معادله «گلوله‌باران جواب گلوله‌باران» صورت گرفت.

گردان‌های شهدای «الاقصی» شاخه نظامی فتح نیز در پیامی به دشمن صهیونیستی اعلام کرد: گلوله‌باران مقابل گلوله‌باران، معادله‌ای است که مقاومت فلسطین آن را تغییر نخواهد داد.

گردان‌های «ابوعلی المصطفی» شاخه نظامی جبهه خلق برای آزادی فلسطین و گردان‌های «المقاومة الوطنیه» هم در پیامی کوتاه هشدار داد: گلوله‌باران پاسخ گلوله‌باران.

ارتش رژیم صهیونیستی با دقایقی پیش بیانیه‌ای درباره حملات هوایی بامداد امروز (چهارشنبه) به نوار غزه صادر کرد.

این بیانیه که در صفحه توئیتر ارتش این رژیم منتشر شد، با تکرار اتهام‌زنی‌های بی‌اساس علیه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) می‌گوید: «شب گذشته حدود ۱۵ راکت از نوار غزه به سمت اسرائیل شلیک شد. [بعد از آن]، جنگنده‌ها و بالگردهای رزمی ارتش اسرائیل به تعدادی از اهداف گروه تروریستی حماس در نوار غزه را هدف گرفتند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند