تأکید ایران و روسیه بر لزوم همکاری بیشتر برای مقابله با اقدامات مخرب آمریکا در آسیای مرکزی و قفقاز

چهارشنبه 26 شهريور 1399
12:26
تأکید ایران و روسیه بر لزوم همکاری بیشتر برای مقابله با اقدامات مخرب آمریکا در آسیای مرکزی و قفقاز
سفیر جمهوری اسلامی ایران و معاون وزیر خارجه روسیه بر لزوم همکاری بیشتر دو کشور برای مقابله با تهدیدات ناشی از اقدامات غیرقانونی و مخرب آمریکا در آسیای مرکزی و قفقاز تأکید کردند.

العالم - ایران / سیاسی

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه دیروز (سه‌شنبه) ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ با «آندری رودنکو» معاون وزیر امور خارجه روسیه در امور آسیای مرکزی و قفقاز دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار طرفین در مورد روابط دوجانبه، اوضاع افغانستان، پاندمی کرونا، تحولات منطقه آسیای مرکزی و قفقاز از جمله بلاروس، گرجستان و قره باغ و نیز همکاری‌های دو کشور در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی در راستای مقابله با اقدامات یکجانبه و غیرقانونی آمریکا تبادل نظر کردند.

جلالی و رودنکو همچنین بر ضرورت رایزنی و تعامل بین دو کشور در خصوص مسائل آسیای مرکزی و قفقاز و لزوم همکاری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در زمینه مقابله با تهدیدات موجود برای این حوزه از جمله خطر گسترش تروریسم و نفوذ آمریکا در منطقه، تأکید کردند.
کاظم جلالی در این ملاقات با بیان اینکه تهران و مسکو در اکثر موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی دارای دیدگاه و مواضع مشترک و یا نزدیک به هم هستند، بر لزوم تعامل و همکاری بین دو کشور به ویژه در زمینه مقابله با تهدیدات ناشی از اقدامات غیرقانونی و مخرب آمریکا در حوزه آسیای مرکزی و قفقاز تأکید کرد.
معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز با بیان اینکه روسیه برای روابط خود با ایران ارزش زیادی قائل است، عنوان کرد که روابط دو کشور در راستای توافقات روسای جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در حال توسعه و گسترش است.

دو طرف همچنین تمایل خود را نسبت به تداوم تماس‌ها و دیدارها در خصوص مسائل منطقه اعلام کردند.

دیدار جلالی با رئیس کمیته امور بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه

«کنستانتین کاساچف» رئیس کمیته امور بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه نیز روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور ماه با کاظم جلالی سفیر ایران در مسکو ملاقات کرد.
در این دیدار کاساچف روابط دو کشور را رضایت بخش و سازنده توصیف و آمادگی روسیه را برای گسترش روابط دو کشور در حوزه‌های مختلف از جمله پارلمانی اعلام کرد.
در این ملاقات همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی ایران و روسیه مورد گفت‌وگو و بررسی قرار گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیامی که از نبودن یک قاب مشترک در تفاهمنامه ایران و آمریکا مخابره شد


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد