نمودار ابتلای جهانی به «کووید۱۹» تندتر شد

پنج‌شنبه 27 شهريور 1399
05:57
 نمودار ابتلای جهانی به «کووید۱۹» تندتر شد
برآوردهای آماری از سراسر جهان نشان می‌دهد که فقط دو روز طول کشید تا با افزوده شدن یک میلیون نفر دیگر به کل افراد مبتلا به ویروس کرونا، شمار مبتلایان از سی میلیون نفر عبور کند.

العالم-جهان

برآوردهای وبگاه «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد تعداد کسانی که در جهان به ویروس «کووید۱۹» مبتلا شده‌اند بامداد پنجشنبه از ۳۰ میلیون نفر فراتر رفته است.

بر این اساس تا لحظه نگارش این خبر ۳۰,۰۰۰,۳۴۳ نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند و ۹۴۴,۲۱۰ نفر نیز بر اثر آن جان خود را از دست داده‌اند.

در مقابل اما ۲۱,۷۶۸,۰۹۳ نفر از بند این بیماری رهایی پیدا کرده و سلامت خود را به دست آورده‌اند.

در میان کشورهای آلوده به این ویروس، ایالات متحده آمریکا با حدود شش میلیون و هشتصد هزار نفر، بیشترین شمار مبتلایان در جهان را دارد.

بر اساس آمار اعلامی، آمریکا طی بیست‌وچهار گذشته ۱,۰۶۹ مورد فوتی بر اثر ابتلا به این ویروس ثبت کرد. این کشور با حدود ۲۰۱ هزار جان‌باخته، در رتبه نخست کشورهای دارای بیشترین موارد فوتی ویروس کرونا ایستاده است.

پیش از این، «جو بایدن» با بیان اینکه تا ابتدای سال آینده میلادی، بیش از ۲۵۰ هزار آمریکایی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان می‌دهند، شکست «دونالد ترامپ» در کنترل این بیماری را رد صلاحیت ریاست‌جمهوری او دانست.

در این میان قاره آمریکای شمالی و مرکزی حدود هشت میلیون و صد هزار مبتلا و نزدیک به ۲۹۳ هزار فوتی، و قاره اروپا تقریبا چهار میلیون و دویست هزار مورد ابتلا و ۲۱۴ هزار جان‌باخته را از این آمار به خود اختصاص داده‌اند.

این در حالی است که «تدروس آدانوم»، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت چندی پیش در جلسه‌ای درباره این بیماری در یکی از دفاتر سازمان ملل در ژنو گفته بود: «در حال حاضر سلاح جادویی وجود ندارد و شاید هیچ وقت وجود نداشته باشد».

یکی از نکات قابل توجه آمارهای روند شیوع ویروس کرونا، مدت زمان افزایش شمار مبتلایان است. بر اساس بررسی‌های آماری، ویروس کرونا از زمانی که ۱۴ میلیون را در جهان بیمار کرده بود، دربازه‌های چهار روزه، یک میلیون نفر را نیز گرفتار خود کرد اما این بار فقط ۲ روز طول کشید تا شمار ابتلای جهانی از ۳۰ میلیون نفر عبور کند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فیدان: ایران هدف پیمان دفاعی مکه نیست/مصر به جمع ترکیه، عربستان و پاکستان می پیوندد


لبنان یک افسر عالی رتبه ارتش حکومت سابق سوریه را دستگیر کرد


ورود فرمانده تروریست‌های آمریکایی به تل‌آویو


پیام تبریک وزارت اطلاعات به مناسبت روز خبرنگار


فرار مغزها و سرمایه‌ها؛ هزینه پنهان جنگ برای اقتصاد در حال خونریزی رژیم صهیونیستی


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان+ فیلم


روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز