درگیری شدید الحشدالشعبی با عناصر داعش در دو حمله جداگانه

جمعه 28 شهريور 1399
12:53
درگیری شدید الحشدالشعبی با عناصر داعش در دو حمله جداگانه نیروهای الحشدالشعبی بامداد امروز در دو منطقه جداگانه در عراق توانستند یورش تروریست‌های داعش را دفع کنند.

العالم - عراق

تروریست‌های داعش بامداد امروز (جمعه) در استان صلاح‌الدین و دیالی به مواضع الحشد الشعبی یورش بردند اما با مقاومت نیروهای عراقی مواجه شدند.

به نوشته وبگاه المعلومه، حمله اولی در منطقه «تل الذهب» در جنوب شهر سامرا رخ داد و نیروهای تیپ ۴۱ الحشدالشعبی پس از یک درگیری شدید تروریست‌های داعش را به عقب راندند.

در یورش دوم تروریست‌ها در منطقه «العظیم» استان دیالی نیز نیروهای تیپ ۲۳ الحشدالشعبی حمله عناصر داعش به روستای «المیته» را دفع کردند. این منطقه در هفته‌های گذشته بارها شاهد هجوم تروریست‌ها به روستاها و غارت خانه‌های کشاورزان بود.

روز گذشته نیز نیروهای ارتش و الحشدالشعبی در استان الانبار عملیات پاکسازی مشترکی در منطقه «المسؤولیة» واقع در بیابان‌های این استان آغاز کردند.

با آزادسازی شهر موصل در تیر سال ۱۳۹۶ و پایان خلافت ادعایی داعش، بسیاری از تروریست‌ها در قالب هسته‌های خاموش در استان‌های عراق به خصوص دیالی، کرکوک، صلاح‌الدین، الانبار و نینوی که شرایط مناسب جغرافیایی برای مانور دارد، مخفی شده و در یک سال گذشته دست به عملیات‌های تروریستی در قالب گروههای چند نفره زده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان


آغاز مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید در کربلا با حضور قالیباف


مردم عراق در تشییع رهبر شهید، حق برادری را به‌جا آوردند