پادشاه بحرین: توافق با تل آویو علیه هیچ کشوری در منطقه نیست

دوشنبه 31 شهريور 1399
21:20
پادشاه بحرین: توافق با تل آویو علیه هیچ کشوری در منطقه نیست
پادشاه بحرین در سخنرانی در کابینه این کشور مدعی شد که توافق با رژیم صهیونیستی علیه کسی در منطقه نیست و تنها برای احقاق حقوق فلسطینیان است.

العالم - بحرین

پادشاه بحرین روز دوشنبه گفت که توافق این کشور با تل‌آویو علیه هیچ کشوری در منطقه نیست.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین طی سخنرانی در کابینه این کشور گفت که اقدام بحرین در برقراری روابط با اسرائیل علیه هیچ قدرت یا نهادی در منطقه نیست.

پادشاه بحرین در سخنرانی خود مدعی شد که این اقدام در جهت ایجاد صلح جامع در خاورمیانه، حمایت از فلسطینیان و طرح صلح اعراب با اسرائیل بود که سال 2002 به تل آویو پیشنهاد شد و قرار بود نیروهای اسرائیلی قلمروی فلسطین که در جریان نبرد سال 1967 اشغال کرده بودند را به طور کامل ترک کنند.

امارات متحده عربی و بحرین چند روز پیش از تصمیم خود برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی خبر دادند و روز سه‌شنبه گذشته وزرای خارجه این دو کشور کوچک حاشیه خلیج فارس با حضور در کاخ سفید توافق سازش را با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تحت نظارت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امضا کردند.

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه به تلاش دولت این کشور برای قانع کردن کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس برای سازش با رژیم صهیونیستی اشاره کرد. وی در سخنانی مدعی شد: «ترامپ درک کرد که ایران تهدیدی در منطقه به شمار می‌آید و به همین دلیل کشورها در خلیج (فارس) را قانع کردیم که برای تضمین امنیتشان با اسرائیل همکاری کنند.»

پامپئو در حالی مدعی می‌شود که برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را برای ارتباط با رژیم صهیونیستی قانع کرده که روز گذشته «ایهود باراک» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی فاش کرد که طی 15 سال گذشته 6 بار با «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات دیدار داشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی