نیروهای امنیتی مصر ۲۰۰ معترض را بازداشت کردند

چهارشنبه 2 مهر 1399
04:02
نیروهای امنیتی مصر ۲۰۰ معترض را بازداشت کردند رسانه ها از بازداشت ده ها مصری در ارتباط با تظاهرات اخیر علیه فساد و وخامت اوضاع معیشتی در این کشور خبر دادند.

العالم-مصر

شبکه خبری الجزیره سه شنبه شب گزارش داد: مقام های مصری بیش از ۲۰۰ تن را برای بازجویی در ارتباط با تظاهرات دو روز گذشته دستگیر کردند.

الجزیره افزود: امروز نیز تظاهرات در مصر برای سومین روز ادامه یافت و تظاهرکنندگان در استان جیزه علیه فساد و وخامت اوضاع معیشتی در این کشور شعار دادند.

هزاران مصری اخیرا در قاهره و دیگر شهرهای این کشور علیه عبدالفتاح السیسی رییس جمهوری مصر و فساد دولت وی دست به تظاهرات زدند و با شعارهایی خواستار برکناری او از قدرت شدند.

به گزارش خبرگزاری «عربی۲۱» تظاهرکنندگان مصری روزیکشنبه به دنبال دعوت "محمد علی" هنرمند تبعیدی و صاحب شرکت ساختمانی مصری در برخی از شهرها و استان های این کشور به ویژه در قاهره، الجیزه، البحیره، اسکندریه، اسوان، قلیوبیه و اسیوط به خیابان ها آمدند.

این هنرمند مصری در چندین فیلم ویدیوئی که در صفحه فیسبوک خود انتشار داده، رئیس جمهوری و ارتش مصر را متهم به فساد کرده است. وی در فیلم‌های خود گفته است که سال‌ها با ارتش مصر همکاری کرده و در ارتباط با فساد آگاهی دارد

از سوی دیگر در میان فراخوان های تظاهرات روز دوشنبه نیز در میدان تحریر در پایتخت مصر، هشتگ های "انقلاب آغاز شده است" و "در خیابان بمانید" در توییتر منتشر شد.

این اولین باری است که مصری ها در اعتراض به السیسی رییس جمهوری مصر در سال ۲۰۲۰ به خیابان ها آمده اند و آن در ادامه تظاهراتی است که در ۲۰ سپتامبر ۲۰۱۹ (۲۹ شهریور ۱۳۹۸) برگزار شد.

ایرنا

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی