مادورو: آمریکا به سیا اجازه انجام اقدامات تروریستی در ونزوئلا را داده است

چهارشنبه 2 مهر 1399
05:34
مادورو: آمریکا به سیا اجازه انجام اقدامات تروریستی در ونزوئلا را داده است رئیس جمهور ونزوئلا گفت که دولت آمریکا به سازمان جاسوسی خود برای انجام اقدامات تروریستی و مخفیانه در این کشور چراغ سبز داده است.

العالم-آمریکا

«نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا روز سه شنبه (به وقت محلی)گفت که دولت آمریکا از سازمان جاسوسی سیا برای انجام عملیات تروریستی در ونزوئلا استفاده میکند.

وی در نطقی تلویزیونی گفت: «آنها به سیا چراغ سبز نشان داده اند تا توسط عناصر خود عملیات تروریستی و مخفیانه علیه اهداف نفتی، برق، نظامی و انتخاباتی و دیگر اقدامات مخفیانه کثیف را انجام دهند.»

رئیس جمهور ونزوئلا جمعه گذشته اعلام کرد که یک جاسوس آمریکایی در این کشور دستگیر شده که پیشتر از تفنگداران دریایی آمریکا در عراق بود.

همچنین به دنبال دستگیری این جاسوس در ونزوئلا، دادستان ارشد این کشور روز دوشنبه گفت که این فرد قصد ایجاد اخلال در شبکه برق و پالایشگاه‌‌های این کشور را داشت.

«ویلیام ساب» دادستان ارشد ونزوئلا گفت سه تن از همدستان این جاسوس آمریکایی روزهای گذشته از سوی نیروهای امنیتی دستگیر شدند. این مقام ارشد ونزوئلایی نام این جاسوس آمریکایی را «ماتیو هیث» اعلام کرد.

دادستان ارشد ونزوئلا تصاویری از تجهیزات ضبط شده از سوی این گروه از جمله نارنجک انداز، مواد منفجره تلفن ماهواره ای و مقادیری دلار آمریکا را نشان داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد


بقایی: قالیباف با طرف‌های پاکستانی در حال گفت‌و‌گو است


شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟