عراقچی با ریابکوف در مسکو دیدار کرد

جمعه 4 مهر 1399
19:05
عراقچی با ریابکوف در مسکو دیدار کرد
معاونان وزرای امور خارجه ایران و روسیه در مسکو بر غیرقانونی بودن تلاش‌های ایالات متحده آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های لغو شده شورای امنیت سازمان ملل تاکید کردند.

العالم - ایران

«سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه که به همراه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در سفرش به مسکو او را همراهی می‌کرد، روز پنجشنبه سوم مهر ماه با «سرگئی ریابکوف» همتای روس خود دیدار و گفت‌وگو کرد.

برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و تلاش‌های اعضای آن برای حفظ و اجرای کامل این توافق، محور اصلی این دور از مذاکرات بود.

در این دیدار طرفین بار دیگر بر غیرقانونی بودن تلاش‌های ایالات متحده برای بازگرداندن تحریم‌های لغو شده شورای امنیت سازمان ملل تاکید کردند.

دو طرف همچنین در خصوص روابط دو جانبه و مهمترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و سایر موضوعات مورد علاقه گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

ظریف چهارشنبه شب در سی و یکمین سفرش به مسکو پس از تصدی این سمت وارد مسکو شد و روز پنجشنبه نیز با لاوروف همتای روس خود دیدار کرد و درباره مناسبات دوجانبه، تحولات سوریه و افغانستان و همچنین برجام به رایزنی پرداخت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

80 درصد نظامیان صهیونیست به دلیل مشکلات روانی ارتش را ترک می کنند


مصر و پاکستان بر ضرورت از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا تأکید کردند


بغداد: اجازه حمله از خاک عراق به کشوری دیگر را نمی دهیم


۸ فلسطینی در حملات اسرائیل شهید شدند


قیمت نفت باز هم رکورد 110 دلار را زد


تجاوز صهیونیست‌ها به جنوب و «بعلبک» در شرق لبنان


پیام سردار قاآنی در پی شهادت عزالدین الحداد


دو جنگنده اف18 آمریکا همدیگر را سرنگون کردند + فیلم


گفتگوی تلفنی وزیر خارجه فرانسه و عراقچی


فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی دستورالعمل اعدام اسرای کرانه باختری را امضا کرد