واشنگتن پست: آمریکا در صدد قرار دادن «انصارالله» در فهرست سازمان‌های تروریستی است

شنبه 5 مهر 1399
02:59
واشنگتن پست: آمریکا در صدد قرار دادن «انصارالله» در فهرست سازمان‌های تروریستی است
منابع خبری آمریکا از قصد واشنگتن برای قرار دادن مسئولان انصارالله و «حوثی‌ها» در فهرست سازمان‌های تروریستی این کشور خبر دادند.

العالم-آمریکا

دولت آمریکا انجام یک سری اقدامات جدید علیه «حوثی‌های» یمن را مورد بررسی قرار می‎دهد.

به نوشته واشنگتن پست، اقدام جدید آمریکا علیه یمن، قرار گرفتن حوثی‌ها و مسئولان انصارالله در فهرست سازمان‌های تروریستی ایالات متحده را هم شامل می‏‌شود.

در ادامه گزارش روزنامه آمریکایی آمده که تاثیر اقدامات آمریکا علیه «حوثی‌ها» نمادین خواهد بود، اما ممکن است روند فعالیت‌های سازمان‌های امدادرسانی و کمک‌های بشردوستانه به یمن را با مشکل مواجه کند.

پیشتر مسئولان دولت مستعفی یمن به ریاست عبدربه منصور هادی خواستار قرار گرفتن نام جنبش انصارالله در فهرست گروه‌های تروریستی شده بودند.

چندی پیش، «معمر الاریانی» وزیر رسانه دولت مستعفی یمن، ضمن ابراز نگرانی از قدرت تسلیحاتی انصارالله، از شورای امنیت خواسته بود تا این جنبش را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند


برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با حضور میلیون ها عزادار در کربلای معلی + فیلم


راهپیمایی اربعین؛ جلوه اتحاد ایرانیان و نماد مبارزه با استکبار


ادامه مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له