روحانی درگذشت امیر کویت را تسلیت گفت

چهارشنبه 9 مهر 1399
11:53
روحانی درگذشت امیر کویت را تسلیت گفت رییس جمهوری در پیامی با تسلیت درگذشت «شیخ صباح الاحمد الصباح» امیر فقید کویت، تاکید کرد: ایشان نقش مهمی در برقراری توازن و اعتدال منطقه ای ایفا می نمود.

العالم - ایران / سیاسی

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در پیامی به «شیخ نواف احمد جابر الصباح» امیر دولت کویت از درگذشت شیخ صباح الاحمد الصباح امیر فقید کویت ابراز تأسف و تأثر کرد و نوشت: درگذشت ایشان را که نقش مهمی در برقراری توازن و اعتدال منطقه‌ای ایفا می‌نمود به جناب‌عالی، آل صباح، دولت و ملت کویت تسلیت می‌گویم.

رییس‌جمهوری در این پیام از درگاه خداوند متعال برای امیر فقید کویت رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسالت کرد.

شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح امیر کویت روز سه شنبه در ۹۱ سالگی درگذشت. این کشور را تایید کرد.

به گزارش ایرنا، شیخ صباح الجابر الاحمد الصباح امیر کویت روز گذشته - سه شنبه- در ۹۱ سالگی درگذشت. او که پنجمین حاکم کویت، از زمان تشکیل این کشور در ۵۹ سال پیش بود بعد از چهار دهه عهده‌دار بودن سمت وزارت امور خارجه، از سال ۲۰۰۶ قدرت را به دست گرفت و تا لحظه مرگ سمت امیری کویت را بر عهده داشت.

ساعاتی پس از آنکه تلویزیون دولتی کویت وفات شیخ صباح الجابر الاحمد الصباح را اعلام کرد کابینه این کشور شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح ۸۳ ساله که ۱۴ سال ولیعهد این کشور بود را به عنوان امیر جدید معرفی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هر اقدامی که به انسجام ملی آسیب بزند، نابخشودنی است


ویدئو گرافیک| تنگه باب المندب چه اهمیتی دارد؟


احمد حسن سکاب: شهید راه مقاومت


سی‌ان‌ان: ترامپ با جنگ علیه ایران، برتری سنتی جمهوری‌خواهان در امنیت ملی را از بین برد


یحیی سریع: پالایشگاه آرامکو را هدف قرار دادیم


عراقچی: ایران بر عهد مقاومت خود ایستاده است/ جنایت‌ها را نه فراموش می‌کنیم نه می‌بخشیم


تاکید سخنگوی سپاه بر ادامه راهبرد مقاومت بدون وقفه


فیدان: ایران هدف پیمان دفاعی مکه نیست/مصر به جمع ترکیه، عربستان و پاکستان می پیوندد


لبنان یک افسر عالی رتبه ارتش حکومت سابق سوریه را دستگیر کرد


ورود فرمانده تروریست‌های آمریکایی به تل‌آویو