ماکرون اظهارات مقام‌های ترکیه درباره قره‌باغ را خطرناک توصیف کرد

چهارشنبه 9 مهر 1399
12:38
ماکرون اظهارات مقام‌های ترکیه درباره قره‌باغ را خطرناک توصیف کرد رئیس‌جمهور فرانسه در واکنش به اظهارات مقام‌های ترکیه‌ای درباره تنش‌های جدید در قره‌باغ، اینگونه موضع‌گیری‌ها را خطرناک توصیف کرد و گفت که با رؤسای جمهور روسیه و آمریکا در این باره صحبت می‌کند.

العالم - اروپا

بیانیه‌های اخیر مقامات ترکیه‌ای درباره حمایت از آذربایجان در دور جدید تنش‌های نظامی این کشور با ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه «قره‌باغ کوهستانی» با واکنش پاریس رو‌به‌رو شد.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه طی نشست خبری در پایتخت لتونی گفت: «متوجه بیانیه ها سیاسی ترکیه [در حمایت از آذربایجان] شدم، که به نظرم بی‌ملاحظه و خطرناک هستند».

بر این اساس، ماکرون همچنین افزود: «امروز با رئیس‌جمهور [ولادیمر] پوتین در این باره صحبت خواهم کرد و گمان می‌کنم که فردا نیز با رئیس‌جمهور [دونالد] ترامپ رایزنی خواهم کرد تا راهی برای برون‌رفت از بحران بیابیم».

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند


تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» در جنوب لبنان


حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در مرگلیوت


همتی از طراحی برنامه تامین مالی بازسازی اقتصاد ملی خبر داد


سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت