ماکرون اظهارات مقام‌های ترکیه درباره قره‌باغ را خطرناک توصیف کرد

چهارشنبه 9 مهر 1399
12:38
ماکرون اظهارات مقام‌های ترکیه درباره قره‌باغ را خطرناک توصیف کرد رئیس‌جمهور فرانسه در واکنش به اظهارات مقام‌های ترکیه‌ای درباره تنش‌های جدید در قره‌باغ، اینگونه موضع‌گیری‌ها را خطرناک توصیف کرد و گفت که با رؤسای جمهور روسیه و آمریکا در این باره صحبت می‌کند.

العالم - اروپا

بیانیه‌های اخیر مقامات ترکیه‌ای درباره حمایت از آذربایجان در دور جدید تنش‌های نظامی این کشور با ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه «قره‌باغ کوهستانی» با واکنش پاریس رو‌به‌رو شد.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه طی نشست خبری در پایتخت لتونی گفت: «متوجه بیانیه ها سیاسی ترکیه [در حمایت از آذربایجان] شدم، که به نظرم بی‌ملاحظه و خطرناک هستند».

بر این اساس، ماکرون همچنین افزود: «امروز با رئیس‌جمهور [ولادیمر] پوتین در این باره صحبت خواهم کرد و گمان می‌کنم که فردا نیز با رئیس‌جمهور [دونالد] ترامپ رایزنی خواهم کرد تا راهی برای برون‌رفت از بحران بیابیم».

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های گردشگری در دومین کارگروه بریکس


با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم


تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه


تلاش آمریکا برای پوشاندن شکست‌های نظامی با اعمال فشارهای اقتصادی بر ایران


زیارت حرمین شریفین در جریان سفر رئیس مجلس به عراق/ هدیه خاص به قالیباف+ تصاویر


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره پایگاه هوایی ابوالظهور توسط سوریه


اجرای حکم قصاص عامل شهادت ۴ نیروی فراجا در اصفهان


شکاف عمیق در نیروهای پشتیبانی سریع سودان؛ گروه بزرگی به ارتش پیوستند


رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد


پاسخ عراقچی به تهدیدهای ترامپ