عمان سفیر خود به سوریه را بازگرداند

دوشنبه 14 مهر 1399
09:23
عمان سفیر خود به سوریه را بازگرداند عمان سفیر خود در دمشق را منصوب کرد و به این ترتیب اولین سفیر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از زمان آغاز بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ به این کشور بازگشت.

العالم - عربستان سعودی

ترکی محمود البوسعیدی که به عنوان سفیر فوق العاده عمان در سوریه منصوب شده است دیروز (یکشنبه) استوارنامه خود را به ولید المعلم وزیر خارجه سوریه تقدیم کرد.

این گزارش افزود : در این ملاقات در خصوص روابط دو جانبه و راههای توسعه همکاریها در زمینه های مختلف بحث و تبادل نظر شد.

پیش از این امارات در ۶ دی ۱۳۹۷ اقدام به بازگشایی سفارت خود در دمشق کرده بود، اما تاکنون سفیری تعیین نکرده است .

دولت سعودی و متحدانش از سال ۲۰۱۱ میلادی که کلید جنگ داخلی در سوریه را با هدف سرنگونی دولت اسد زدند، در ادامه تلاش کردند با استفاده از گروه تروریستی داعش حکومت عراق و دولت منتخب این کشور را نیز ساقط کنند.

در ادامه اتحادیه عرب هم با اخراج سوریه در سال اول بحران این کشور (۲۰۱۱ میلادی) به عنوان یکی از شش کشور بنیانگذار این اتحادیه در سال ۱۹۴۵ و سپردن کرسی آن به گروه های تروریستی برای مدت کوتاهی ، سابقه و چهره نفرت انگیزی از این اتحادیه ترسیم کرد . این در حالی است که طی همین سال ها،‌ اتحادیه در برابر واگذاری اراضی اشغالی سوریه در ارتفاعات جولان از سوی ترامپ به رژیم صهیونیستی اقدام چندان موثری نکرده و به اقدام آمریکا در انتقال سفارت خانه اش به قدس به غیر از محکومیت واکنش عملی نشان نداد.

احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب که سالهاست تحت نفوذ حداکثری سعودی ها قرار دارد، این هفته در خصوص بازگشت سوریه به اتحادیه عرب گفت که هنوز تصمیمی دراین خصوص گرفته نشده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است