واکنش ظریف به تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ تلاش آمریکا برای نابود کردن کانال‌های مالی باقی ‌مانده برای پرداخت‌ پول دارو

پنج‌شنبه 17 مهر 1399
21:26
واکنش ظریف به تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ تلاش آمریکا برای نابود کردن کانال‌های مالی باقی ‌مانده برای پرداخت‌ پول دارو وزیر امور خارجه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه بانک‌های ایرانی را محکوم کرد و آن را تلاش برای انهدام کانال‌های باقی مانده پرداخت بهای غذا و دارو در بحبوحه شیوع کرونا توصیف کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه تحریم‌های جدید آمریکا علیه تعدادی از بانک‌های ایرانی را محکوم کرد.

ظریف در حساب توئیتری خود نوشت: در میانه همه‌گیری کرونا، رژیم ایالات متحده درصدد نابودکردن کانال‌های باقی‌مانده برای پرداخت‌ پول دارو و غذا است.

وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد: ایرانیان این آخرین سبوعیت‌ها را نیز از سر خواهند گذراند. اما تبانی برای گرسنگی‌دادن یک ملت، جنایت علیه بشریت است. آمران و مجریان که پول‌های ما را بلوکه کنند به دست عدالت سپرده خواهند شد.

شایان ذکر است؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا عصر پنجشنبه تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال کرد و 18 نهاد مالی ایرانی را تحت تحریم‌های خود قرار داد.

0% ...

آخرین اخبار

امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است


پزشکیان: باید فرهنگ مصرف بهینه را به یک گفتمان ملی تبدیل کنیم


حزب‌الله مواضع نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد


نوری: همکاری ایران و هند در بخش کشاورزی تا سطح راهبردی گسترش یابد


عراقچی: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد هیچگاه تا این حد به نهایی شدن نزدیک نبوده است


یک تحلیلگر خطاب به خبرنگار آمریکایی: «رئیس‌جمهورتان دروغگوست؛ مثل او نباش و مؤدب باش»


پزشکیان: شراکت راهبردی ایران و روسیه بیش از پیش توسعه و تعمیق می‌یابد


دریادار سیاری: هرگز به سمت تولید سلاح کشتار جمعی نخواهیم رفت/قدرت ما در تنگه هرمز حاکم است


بقائی: تفاهم احتمالی در مرحله جمع‌بندی داخلی‌ست/ تصمیم نهایی هنوز اتخاذ نشده است