برای نخستین بار؛

روسیه و مصر رزمایش مشترک برگزار می‌کنند

شنبه 19 مهر 1399
17:19
روسیه و مصر رزمایش مشترک برگزار می‌کنند رسانه های روسیه از برنامه برگزاری رزمایش مشترک این کشور با مصر برای نخستین بار در دریای سیاه خبر دادند؛ اقدامی که تحلیلگران آن را نشانه اراده مسکو برای تقویت مناسبات با کشورهای شمال آفریقا و البته فراهم کردن بازارهای جدید برای فروش تجهیزات دفاعی و نظامی می دانند.

العالم ـ اروپا

پایگاه اینترنتی روسی «پراودا میلیتاری» نوشت: در شهر بندری نووراسییسک روسیه همایشی برای فراهم آوردن مقدمات رزمایش «پل دوستی-۲۰۲۰» بین روسیه و مصر برگزار شد و در آن مقامهای نیروی دریایی دو کشور شرکت کردند.

این رزمایش که زمان اجرایی شدن آن عنوان نشده است در دریای سیاه برگزار می شود و در جریان آن ناوگروه های روسیه و مصر با حمایت هواپیماها، تاکتیک هایی برای دفاع از مسیرهای دریایی دربرابر خطرها و تهدیدها را تمرین خواهند کرد.

علاوه بر آن نظامیان روس و مصری، مهارت خود را در عرصه مخابرات و ارتباطات و بارگیری و تدارکات در دریا و نیز بازبینی کشتی های مشکوک را به نمایش خواهند گذاشت.

واحدهای دریایی دو کشور همچنین تیراندازی توپخانه ای و موشکی خواهند کرد.

در گزارش رسانه روسی، تاریخ رزمایش «پل دوستی-۲۰۲۰» بین روسیه و مصر اعلام نشده است.

به عقیده تحلیلگران مسائل نظامی، یکی از اهداف این رزمایش مشترک، بازاریابی سلاح های روسیه است و مسکو به دنبال این است که مصر را به یکی از بازارهای فروش تجهیزات نظامی و دفاعی خودش تبدیل کند.

تحلیلگران می گویند مصر روابط نزدیک با آمریکا دارد لذا رزمایش مشترک روسیه با این کشور می تواند به منزله تلاش مسکو برای نزدیکتر شدن به مصر به عنوان یک کشور هم پیمان با آمریکا باش
یگان های وابسته به نیروهای پدافند هوایی روسیه در اوایل ماه نوامبر گذشته با مصر در این کشور رزمایش مشترک برگزار کردند.

به گزارش ایرنا، این رزمایش با عنوان "کمان دوستی -۲۰۱۹ " از ۴ تا ۷ نوامبر (۱۳ تا ۱۶ ابان) برگزار شد تا نیروهای دفاع رزم هوایی دو کشور بتوانند با استفاده از آخرین تجهیزات دفاعی به اهداف هوایی فرضی حمله و با انواع تهدیدات خاص مبارزه کنند.

وزارت دفاع مصر با صدور بیانیه ای هدف از برگزاری این رزمایش را توسعه تسلیحات هوایی و تاکتیک‌ها در برابر آنها و نیز تبادل تجربه در زمینه تامین امنیت هوایی و دفاع از مواضع راهبردی اعلام کرد.

طبق برنامه، از سیستم دفاع موشکی مصر موسوم به تور-۲ ام ایی -Tor-۲ME، "باک - ام ۲ ایی -Buk-M۲E" و نیز سیستم های "ضد هوایی خودران شیلکا زد اس یو- ۴-۲۳ و موشک های ایگلا متعلق به وزارت روسیه در این رزمایش استفاده شد.

این دو کشور در خرداد ماه سال ۱۳۹۴ نیر نخستین رزمایش دریایی مشترک خود را نیز با عنوان "پل دوستی- ۲۰۱۵" در منطقه ای تعیین شده در دریای مدیترانه برگزار کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

۶ شهید و ۲۵ زخمی در حملات هوایی جدید رژیم صهیونیستی به غزه


حمله پهپادی به یک نفتکش در دریای خزر


خون شهید خلبان کاظمی میثاق دوباره مردان آسمانی این سرزمین برای جان‌نثاری در راه وطن است


تأکید رئیس سازمان توسعه تجارت بر تغییر سبد صادراتی به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا


مدال برنز جهانی، سهم پاراتیرانداز ایرانی


ژنرال هیکل: ارتش لبنان آماده استقرار در مناطق اشغالی پس از عقب‌نشینی اشغالگران است


حمله گسترده روسیه به مراکز نظامی اوکراین


ماجرای یک طلاق سیاسی


پاکستان: با ایران و آمریکا در تماسیم


تأیید آمادگی کامل برای تأمین امنیت زائران اربعین توسط عراق